Denní horoskop LVA na 28. 8. 2022

Lev 28. 8. 2022

Kvůli absenci přímých projevů lásky se vám dnes může zdát váš život poněkud prázdný, Lvi. Pokud jste nezadaní, možná se nemáte s kým bavit. Pokud jste zadaní, je pravděpodobné, že váš současný milostný zájem není schopen se dát dohromady. Neztrácejte čas tím, že byste se kvůli tomu trápili. Udělejte si jiné plány.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Můžete věřit všemu, co slyšíte, nebo si musíte nejdříve ověřit fakta? Dnešní planetární konfigurace naznačuje, že problémy se zdají být zmatené. Buď vy, nebo váš blízký cítíte, že něco není v pořádku, ale nedokážete říct, co to je. V současné době může mluvení věci ještě více zamotat. Nechte den doznít a může se objevit pocit jasnosti.

Práce

Přijměte asertivnější roli vůči lidem, se kterými se setkáváte. V opačném případě se necháte odstrčit a nakonec se stanete pěšákem ve hře někoho jiného. Vaše energie je příliš cenná. Nespadněte do této pasti. Místo toho se soustřeďte sami na sebe.

Peníze

Tento týden jste obklopeni lidmi, kteří vám přejí úspěch, což není vůbec špatné. Díky expanzi a štěstí ve vašem pracovním sektoru v kombinaci s náhlým prozřením a změnami je čas hodit opatrnost za hlavu a nechat svou práci vidět těmi, kteří jsou výše v potravním řetězci. Je to pro vás šťastný čas, téměř božsky chráněný. Tak to riskněte a uvidíte, co se vám vrátí v podobě peněz.

Zdraví

Dobrá zpráva je, že dnes budete vypadat co nejlépe! Záře na vaší tváři bude pocházet z tajemného vnitřního zdroje, nebo alespoň tak ji mohou vnímat ostatní. Možná se uvnitř necítíte zrovna vyrovnaně, ale rozhodně vás může těšit, když vám někdo řekne, že vypadáte skvěle. Klidně to umocněte tím, že si upravíte vlasy jinak než obvykle nebo stravte trochu času navíc v koupelně. A mimochodem, žádné špatné zprávy neexistují!

Přečtěte si také