Denní horoskop LVA na 29. 12. 2023

Lev 29. 12. 2023

Nechte svou dětskou stránku, aby si dnes zahrála, Lve. Vaše sny jsou v plné síle, tak se jimi nechte vést. Užívejte si odlehčené rozhovory s přáteli o nejnovějších filmech a oblíbených webových stránkách. Možná byste měli zvážit cvičení nebo návštěvu kadeřníka. Tento den je vhodný k celkovému zlepšení vašeho vzhledu. V den, jako je dnešní, máte mnohem ostřejší pohled na fyzickou krásu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Abyste si získali pozornost osoby svých snů, možná budete muset mluvit a mluvit. Díky planetární energii je váš hluboký a magnetický pohled a vaše báječné vibrace méně než účinné při povzbuzování druhé osoby, aby se kolem vás točila. O čem budete mluvit, záleží jen na vás, ale právě na této úrovni byste dnes měli přistupovat k romantickému seznamování a randění.

Práce

Lidé jsou dnes v kanceláři trochu nervózní, takže buďte opatrní. Pokud se o vás někdo špatně otře, snažte se na něj nevystartovat příliš ostře. Můžete k tomu mít tendenci, i když si to neuvědomujete. Ubližující poznámky si nechte pro sebe.

Peníze

Podpůrný aspekt vám dává pevný základ, na kterém můžete stavět své peněžní sny. Jiný aspekt otřese vašimi blízkými vztahy a donutí vás zamyslet se nad tím, jak každý z nich přispívá k vašemu životu. Pokud to není mnoho, může být propuštění některých z nich vstupenkou k většímu štěstí. Mezitím se vaše nápady, výrobky a služby dostanou k většímu počtu zákazníků. Úspěch není daleko.

Zdraví

Pokud se dokážete naladit na píseň ve vesmírném rádiu, naleznete harmonii a porozumění. Abyste si pročistili tykadla, věnujte pozornost tomu, co jíte, co pijete, jak moc odpočíváte a jak moc cvičíte. Tyto návyky jsou klíčem k poznání toho, co vám přinese budoucnost. Pokud si dokážete věnovat čas a péči potřebnou k tomu, abyste byli co nejzdravější, budete moci lépe sloužit druhým a planetě.

Přečtěte si také