Denní horoskop LVA na 3. 1. 2023

Lev 3. 1. 2023

Vaše usilovné snahy o zlepšení života konečně přinášejí výsledky, Lve. A to je přesně ta vzpruha, kterou jste potřebovali, protože někteří lidé vám trochu zvedají sebevědomí. Jen nedovolte ostatním, aby vám zničili vidinu štěstí. Pokračujte v cestě za svým cílem a neváhejte, když se vlevo i vpravo objeví drobné překážky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeský vliv vás může povzbudit k tomu, abyste se pustili do určité osoby, kterou jste si nějakou dobu drželi v odstupu, ale zároveň jste ji šíleně obdivovali. Existuje však nebezpečí, že na dotyčného budete působit příliš silně, se vší silou nahromaděné vášně, a tím ho vlastně odradíte. Pomohlo by, kdybyste se dokázali více uvolnit!

Práce

Převezměte iniciativu a začněte s novou rutinou na pracovišti ještě dnes. Nebojte se ukousnout si větší sousto, než si myslíte, že zvládnete. Každý nový úkol zvládnete jen krásně. Nepochybujte o sobě. Věřte ve své schopnosti.

Peníze

Jste pohotoví a připravení využít nové příležitosti. Panuje disharmonie spojená s dlouhodobou transformací. To znamená, že vaše vztahy, které jsou v současné době otřeseny, nemusí být vždy po ruce, když je potřebujete. Učení se novým dovednostem na vás může mezitím padnout. Věnujte více času domácnosti, opravám a výdajům, aby vše odpovídalo bezpečnostním předpisům.

Zdraví

V těchto dnech se kolem nás točí spousta energie, ale máte výhodu uzemněné energie, pokud se rozhodnete ji využít ("využijte ji, nebo ji ztratíte" rozhodně platí!). Možná byste měli zvýšit příjem vody a snížit příjem kofeinu a sycených látek. Vyhýbejte se těžkým jídlům a udržujte si přirozenou energii "v dobré pozici" konzumací domácích polévek a salátů připravených z čerstvé sezónní zeleniny. Tyto drobné snahy mohou mít maximální účinek.

Přečtěte si také