Denní horoskop LVA na 3. 10. 2022

Lev 3. 10. 2022

Chcete svého partnera překvapit dárkem? Možná je tu něco, co si váš milý už dlouho přál, ale nekoupil. Bylo by to nádherné překvapení, které by mělo být velmi oceněno. Po vyjádření vděčnosti by mohl následovat dlouhý rozhovor, který vás sblíží.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vlivem planet je dnes romantika poněkud skoupá na slovo. Pokud jste procházeli pozitivní fází, můžete být překvapeni svými pocity. Možná zjistíte, že vám střídavě fouká horko a zima. Váš partner možná nebude vědět, zda vás má vášnivě obejmout, nebo utéct. Vysvětlete mu zdroj své rozpolcenosti a také to, že brzy budete v pořádku, a snad to pochopí.

Práce

Použijte deduktivní uvažování k vyřešení problému, který vás již delší dobu trápí. Máte všechna potřebná vodítka. Teď je jen musíte poskládat dohromady tak, aby dávaly smysl. Zahrajte si na soukromého detektiva.

Peníze

Nyní vás čeká vzrušující období. S tolika dalšími příležitostmi, jak si vydělat peníze a zvýšit svůj plat, vás může lákat také více utrácet. Klíč k tomu má vaše odvětví zaměstnání. Proč nevyužít spořicí program nabízený v zaměstnání? V některých případech zaměstnavatel dorovná každý váš ušetřený dolar. To není špatné.

Zdraví

Právě teď je stimulováno mnoho nevědomého materiálu a vy obvykle nemáte rádi takové věci. Způsob, jakým s nevědomím naložíte, je na vás. Vyberte si nějakou oblast svého života - například stravu, a rozhodněte se ji agresivně zlepšit. Zavedením nových výživných látek (tofu, kořenová zelenina, koření) a naučením se, jak je připravovat, bude váš skrytý pocit povzbuzen k tomu, aby se vám riskantně přihlásil o slovo.

Přečtěte si také