Denní horoskop LVA na 30. 11. 2023

Lev 30. 11. 2023

Dnes ve vás něco rozkvétá. Tíživý tlak posledních dní opadl a vy se můžete s lehčím srdcem pustit do práce. Bylo by dobré věnovat více pozornosti svému tělu. Zkuste si naplánovat více aerobního cvičení a omezte tuky a cukry. Začněte s některými zdravějšími návyky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nemá smysl promarnit skvělou příležitost podělit se o své pocity s někým výjimečným. Vyjděte ze své ulity. Není však nutné ho hned slovně zasáhnout hloubkou své vášně. Jen nechte svého partnera (současného nebo budoucího), aby se zadíval do vašich nádherných očí, a nechte svůj opětovaný pohled vyjádřit, co cítíte. Nepokazte si to však tím, že se rozpláčete.

Práce

Nepřehánějte to s analýzou každé maličkosti, která vám přijde do cesty. Jakmile s tímto trendem začnete, nebudete moci přestat. Nakonec promarníte spoustu času. Věnovat pozornost detailům je důležité, ale být jimi posedlý je škodlivé.

Peníze

Máte před sebou období příležitostí, ale také nestability, pokud jde o zaměstnání a zdraví. Je důležité být připraven jednat, protože nové místo může přijít nečekaně. Nedávejte výpověď dříve, než si budete jisti, že nová práce bude fungovat. Vzhledem k tomu, že vesmír ovlivňuje vaši komunikaci, je nutné mít vše písemně, než začnete hazardovat se svými finančními prostředky.

Zdraví

Někdy se můžete cítit jako nejsmyslnější člověk na světě a planety tento pocit podporují. Nechte se vést svými emocemi a vytvořte si kolem sebe zcela pečující prostředí. Dopřejte si správné potraviny, abyste se cítili co nejlépe, a respektujte potřebu svého těla po fyzickém cvičení a dostatečném odpočinku. Pokud máte tendenci starat se o potřeby druhých lidí, využijte dnešek k tomu, abyste si určili věci, bez kterých se tak často obejdete. Pak nejprve naplňte své vlastní potřeby.

Přečtěte si také