Denní horoskop LVA na 4. 12. 2023

Lev 4. 12. 2023

Nové obchodní kontakty by mohly přinést možnost nové kariéry v oblasti psychického, duchovního nebo léčitelského umění, případně v malířství, psaní nebo jiném výtvarném umění. Vážně o tom přemýšlejte. Váš vlastní talent by se dnes měl projevit obzvlášť intenzivně. Mohli byste vážně uvažovat o školení, abyste byli efektivnější. Podpora přátel a skupin by se mohla ukázat jako neocenitelná.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se vám dnes zdá, že je váš partner (současný nebo budoucí) trochu odtažitý nebo chladný, neberte to příliš vážně. Dnes se ostatní pravděpodobně dočasně stáhnou, aby mohli v klidu promyslet několik věcí. Během jednoho či dvou dnů by se vše mělo vrátit do normálu, a tak jim dopřejte tolik potřebný prostor.

Práce

Buďte zdrženliví v tom, co říkáte ostatním. Možná si neuvědomujete, jak na lidi působíte. Hrozí, že omylem stisknete tlačítko Odeslat na e-mailu, který není určen pro vašeho šéfa nebo některého z vašich spolupracovníků. Zachovávejte diskrétnost, jinak se ocitnete na pranýři.

Peníze

Máte před sebou období příležitostí, ale také nestability, pokud jde o zaměstnání a zdraví. Je důležité být připraven jednat, protože nové místo může přijít nečekaně. Nedávejte výpověď dříve, než si budete jisti, že nová práce bude fungovat. Vzhledem k tomu, že vesmír ovlivňuje vaši komunikaci, je nutné mít vše písemně, než začnete hazardovat se svými finančními prostředky.

Zdraví

Slova, která dnes použijete, mohou mít velký dopad. Než se pokusíte komunikovat, buďte k sobě upřímní a jasní. Vyčistěte si mysl meditací nebo jógou, běháním nebo věnujte nějaký čas úklidu nepořádku na pracovním stole. Pokud máte pocit, že vám někdo nerozumí, buďte první, kdo se omluví za případné nedorozumění. Možná máte pocit, že vás někdo zřejmě nepochopil záměrně. Zachovejte ale chladnou hlavu a jen znovu vyjádřete své pocity. Snažte se sami sebe navigovat tak, abyste se dnes vyhnuli konfliktům.

Přečtěte si také