Denní horoskop LVA na 4. 8. 2022

Lev 4. 8. 2022

Toužíte vyrazit na výlet daleko od místa, kde žijete, Lvi? Chtěli byste žít v Asii? To jsou touhy, které možná v současné době máte, protože se právě nacházíte v procesu rozšiřování svého pole možností. Podívejte se, zda se vám podaří vážně připravit nějaký takový projekt. Lidé budou v tuto chvíli přesvědčeni o vaší solidnosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Někdy měsíční světlo vnese do vašeho života zvláštní kouzlo, ale jsou chvíle, kdy přináší i nádech šílenství, s čímž jistě budete souhlasit. Vy a váš partner možná budete muset něco ve svém současném vztahu posuzovat jiným měřítkem, než jaké máte v současnosti. Nejde o to, že by něco bylo špatně, spíš je to trochu pokřivené.

Práce

Nápad, který jste měli před časem, se konečně dočkal pozitivního uznání, které si zaslouží. Nyní je řada na vás, abyste plán zkontrolovali a vyhledali případná úskalí. To může vyžadovat přezkoumání údajů, které jste již prošli, ale to je v pořádku.

Peníze

Tento týden přináší úžasnou kombinaci energií, protože zvažujete, jaký bude váš další krok ve světě podnikání a financí. Aspekty jsou obzvláště láskyplné a harmonické, takže se může stát, že se k vám ostatní budou obracet s žádostí o radu nebo partnerství toho či onoho druhu. Vesmír poskytuje podněty k akci, takže podle toho plánujte a pusťte se do toho! Vaše kariéra by nyní mohla potřebovat trochu péče.

Zdraví

Planetární energie působí jako oheň a voda, když se spojí, a vy se cítíte nabití. Chcete-li si tuto energii představit, představte si olympijského plavce. Představte si, jakou sílu a pohon potřebujete k pohybu v bazénu. Tento druh energie na vás nyní nějakým způsobem působí. Abyste zůstali klidní a vyrovnaní, prospěje vám nějaké cvičení, které rozšíří vaše plíce o vzduch. A při tom si uvědomíte, že skutečně můžete dosáhnout rovnováhy.

Přečtěte si také