Denní horoskop LVA na 5. 11. 2022

Lev 5. 11. 2022

Dnes můžete pocítit silné psychické spojení s přítelem, který žije daleko a kterého jste dlouho neviděli. Mohlo by vás zajímat, co má tato osoba za lubem, což by vás mohlo trochu znepokojovat. Nestyďte se. Zavolejte! Tak či onak byste měli vědět, co se děje. Může se stát, že váš přítel má jen špatný den. Poskytněte mu soucitné ucho!

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná budete v pokušení odejít, protože možnost, kterou máte před sebou, je tak vzrušující, že jí prostě nemůžete odolat. Jistá osoba, která mohla být vaším blízkým přítelem, by vám mohla odhalit své skutečné city k vám a vy jí budete nakloněni. Cesta před vámi se najednou zdá být tak jiskřivá, jak nikdy předtím nebyla.

Práce

To, co vidíte před sebou, je jen fasáda. Nenechte se příliš nadchnout skvělou příležitostí, která nabízí mnoho odměn. Je zde drobné písmo, které je třeba řešit. Pokud nyní přistoupíte na dohodu, získáte mnohem méně, než jste chtěli.

Peníze

Harmonický aspekt ovlivňuje váš sektor komunikace novým a možná dramatickým způsobem. Hodně akce, to znamená dopisy, e-maily, textové a telefonní zprávy, se spojí s velkým množstvím rozhovorů. Peníze přicházejí, když zpřístupníte své komunikační schopnosti v psaní, mluvení, hraní nebo něčem jiném. Dejte tomu svůj kreativní náboj!

Zdraví

Ve vzduchu je krása a vy se budete cítit dobře, když si jí všimnete. Udělejte si čas a všímejte si maličkostí, které jsou ve vašem životě skutečně krásné. Pokud si hlídáte svůj jídelníček a dbáte na to, abyste konzumovali pouze místně pěstované bioprodukty, můžete si všimnout krásy například v prosté výživě, kterou z těchto potravin získáváte. A co víc, pokud jídlo, které jíte, připravujete pro sebe i pro ostatní, je krása i v tomto společenství.

Přečtěte si také