Denní horoskop LVA na 6. 1. 2024

Lev 6. 1. 2024

Dnes vidíte novou stránku svého já, Lve, a je to krásná stránka. Obvykle jste tak konzervativní, že dnes uvažujete o nákupu oblečení se stylovými detaily a drahými látkami. A proč ne? Žijete přece jen jednou. A romantika je dnes rozhodně ve vzduchu, takže všechny vaše sexy nebo smyslné nákupy si jistě najdou své publikum.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes můžete dělat téměř cokoli, ale dejte si pozor, abyste určitou osobu nepovažovali za samozřejmost. Díky planetárnímu uspořádání se můžete cítit více bezstarostní než obvykle a v procesu, kdy si jdete za tím, co chcete, se můžete zapomenout zeptat, zda i oni chtějí totéž. Neztrácejte ze zřetele (současné či budoucí) potřeby svého partnera, abyste si později uvědomili svou chybu, až o něj přijdete.

Práce

Věnujte pozornost e-mailům, které se vám dnes objeví ve schránce. Vynaložte zvýšené úsilí, abyste odpovídali na telefonické zprávy a písemné dotazy. Prostřednictvím jednoho z těchto médií k vám přijde důležitá informace. Nechcete si ji nechat ujít.

Peníze

Jste pohotoví a připravení využít nové příležitosti. Panuje disharmonie spojená s dlouhodobou transformací. To znamená, že vaše vztahy, které jsou v současné době otřeseny, nemusí být vždy po ruce, když je potřebujete. Učení se novým dovednostem na vás může mezitím padnout. Věnujte více času domácnosti, opravám a výdajům, aby vše odpovídalo bezpečnostním předpisům.

Zdraví

Snažte se nejdříve dávat sobě, než začnete dávat druhým. Zaměřte se na svou pohodu dříve, než se budete snažit těžit z toho, že dáte pocit pohody druhým. Není to snadné, ale je důležité si tuto schopnost vypěstovat. V kterýkoli den se sami sebe zeptejte, co jste pro sebe udělali: příjemný osvěžující běh na čerstvém vzduchu, obzvláště zdravé jídlo a hodně vody, rozhodnutí jít brzy spát, abyste si dobře odpočinuli. To jsou věci, na kterých skutečně záleží.

Přečtěte si také