Denní horoskop LVA na 6. 12. 2022

Lev 6. 12. 2022

Nezapomeňte si s sebou vzít něco ke čtení. Může se stát, že budete muset na někoho čekat a budete chtít být produktivní. Nevyhnutelně budete nervózní a mohli byste se na osobu, která vás zdržuje, rozzlobit. Když se budete mít na co soustředit, uklidní vás to a budete mít pocit, že nemarníte čas. Mohli byste si čas spíše důkladně užít, než se rozčilovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je více než pravděpodobné, že se budete ptát na důvod, proč jste zapojeni do blízkého osobního vztahu. Můžete mít pocit, že stojíte stranou a pozorujete interakci mezi vámi oběma, místo abyste byli hluboce zapojeni jako obvykle. To ve vás následně vyvolá pochybnosti o některých aspektech partnerství, ale zároveň vám to přinese určitou naději ohledně některých jiných aspektů.

Práce

Energie dne vás povzbuzuje k expanzi. Myslete ve velkém. Nastal váš čas zazářit. Požádejte o povýšení nebo zvýšení platu. Předložte svůj životopis firmě, o které jste si mysleli, že by vás ani za milion let nepřijala. Úspěch je váš. Přijměte ho.

Peníze

Užíváte si příliv energie, který přichází v týdnech po vašich narozeninách. V oblasti vašeho horoskopu spojené s cestováním, cizími lidmi, jazyky a kulturami je hodně dynamiky. Pokud jste hledali nové způsoby, jak vydělat peníze, nehledejte v těchto oblastech rychlé a efektivní výsledky. Změna povolání nebo dokonce globální podnikání vám může přinést pořádné peníze.

Zdraví

Současný planetární aspekt ve vás může vyvolat pocit, že neexistuje způsob, jak se přiblížit k citům, aniž by došlo k nějakým potížím. Pocity druhých lidí můžete vnímat jako překážky nebo jako něco, s čím je příliš těžké se vypořádat. Vaše vlastní pocity se mohou zdát nedosažitelné nebo zdrcující. Zkuste si najít klidný čas na to, abyste se soustředili a našli své emocionální jádro. Vliv jakéhokoli prvku na vás je silnější, když si ho neuvědomujete, proto se snažte věnovat pozornost tomu, co cítíte, nějakým cvičením.

Přečtěte si také