Denní horoskop LVA na 6. 9. 2022

Lev 6. 9. 2022

Buďte k dispozici někomu, kdo potřebuje přítele, Lve. Neodmítejte nikoho, i když jste zaneprázdněni nebo máte špatnou náladu. Je pravděpodobné, že osoba, která za vámi přijde, potřebuje radu a podporu, kterou můžete nabídnout pouze vy. Naslouchání nevyžaduje tolik energie, a to může být vše, co je potřeba. Otevřete se druhým.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se to hemží čirým ďábelstvím a drzostí. Jakýkoli sentiment jste vyhodili z okna. Dnes toužíte po akci, vzrušení a po tom, abyste se někam dostali rychlým a zběsilým tempem. Pokud se cítíte zatíženi někým, kdo se jen tak poflakuje, mohli byste ztratit klid a říct mu, kam má jít... Potřebujete prostor.

Práce

Obraťte se na jiné lidi, aby vám poradili s technickým zařízením, o kterém nic nevíte. Hodiny strávené hledáním v návodu k obsluze budou ztrátou času. Oslovte ostatní, aby vám poskytli potřebnou podporu. Odpověď je jednodušší, než si myslíte.

Peníze

Peníze jsou pro vás obvykle prostředkem k dosažení cíle. Raději se obklopíte krásou, než abyste se starali o to, jak vydělat více peněz. Nyní však máte díky aktivitě v oblasti peněz a hodnot tolik příležitostí, že je těžké je všechny zvládnout. Pokud se cítíte zahlceni, udělejte si seznam možností a zužte je na ty, které můžete reálně uskutečnit. Peněz bude dostatek.

Zdraví

Spontánní vyjadřování by dnes mohlo být náročné. Vzhledem k současné nebeské atmosféře pravděpodobně nebude po vašem, ať se budete snažit sebevíc. Ve skutečnosti je v takové konfiguraci snaha marná. Nejlepší bude zvolit jednodušší cestu. Držte se své obvyklé rutiny a počkejte, až to skončí. Je důležité si trochu zacvičit, aby se frustrovaná energie uvolnila tak rychle, jak se objeví.

Přečtěte si také