Denní horoskop LVA na 7. 11. 2022

Lev 7. 11. 2022

Možná se dnes zaměříte na romantiku, ale je možné, že budete mít problémy s tím, jak vyjádřit své city. Na scénu má vliv síla a rozhodně není nouze o vášeň. Možná zjistíte, že je v situaci trochu povrchnosti, kvůli které je těžké se angažovat se vší energií.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska a milostné vztahy pro vás dnes mohou být obtížné. Jistá rozpolcenost ze strany vašeho partnera (současného nebo budoucího) je dnes pravděpodobná. Zdá se, že nemůžete prolomit nějakou bariéru, a to vám způsobuje velké trápení. Nedělejte si příliš velké starosti, váš přítel jen potřebuje čas a prostor, aby mohl dospět k několika závěrům. Brzy zjistíte, že váš přítel je všechno, jen ne rozpolcený.

Práce

Dosáhnout rovnováhy v jakékoli situaci je snazší, než se to podaří. Možná zjistíte, že nejlepší způsob, jak vytvořit harmonii s lidmi, se kterými pracujete, je dovést věci do extrému. Pouze pochopením obou konců spektra dosáhnete rovnováhy.

Peníze

Harmonický aspekt ovlivňuje váš sektor komunikace novým a možná dramatickým způsobem. Hodně akce, to znamená dopisy, e-maily, textové a telefonní zprávy, se spojí s velkým množstvím rozhovorů. Je to jako dvojitá dávka. Peníze přicházejí, když zpřístupníte své komunikační schopnosti v psaní, mluvení, hraní nebo něčem jiném. Dejte tomu svůj kreativní náboj!

Zdraví

Následujících šest měsíců bude výrazně ovlivněno současným planetárním uspořádáním. To, co iniciujete nyní, určí, kdo a co bude vaším životem v následujících týdnech - ale nebojte se! Jde jen o to, abyste věnovali pozornost tomu, na čem záleží, a neignorovali to, co je skutečně důležité. Stačí se zaměřit na své oblíbené priority, jako je zdraví, práce a dobré vztahy s ostatními, že?

Přečtěte si také