Denní horoskop LVA na 7. 9. 2022

Lev 7. 9. 2022

Lvi, dnes se k vám mohou dostat nepříjemné zprávy týkající se peněz. Mohou se týkat vašich osobních financí nebo obecně ekonomických faktorů, které nepřímo ovlivňují vaše finance. Nepropadejte panice. Vše nemusí být tak, jak se zdá! Než začnete jednat, ověřte si fakta. Situace by mohla být skutečná, ale spíše se jedná o výplod přehnané novinářské práce. Nevěřte všemu, co si přečtete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Přestože jste si v jedné oblasti s nejbližšími vyřešili své záležitosti, na jiné úrovni je mezi vámi stále cítit odstup. Stále existuje jedno místo, kde jste se stáhli a držíte problém na uzdě. Dokud si nedáte svolení sem vstoupit, může vztah zůstat u ledu.

Práce

Buďte si jisti svými slovy a činy. Čím sebevědomější budete, tím více budou ostatní důvěřovat vám a vaší práci. Máte všechny důvody věřit, že jste na správné cestě. Nyní není čas o sobě jakkoli pochybovat.

Peníze

Peníze jsou pro vás obvykle prostředkem k dosažení cíle. Raději se obklopíte krásou, než abyste se starali o to, jak vydělat více peněz. Nyní však máte díky aktivitě ve svém domě peněz a hodnot tolik příležitostí, že je těžké je všechny zvládnout. Pokud se cítíte zahlceni, udělejte si seznam možností a zužte je na ty, které můžete reálně uskutečnit. Peněz bude dostatek.

Zdraví

Astrální energie dne zdůrazňuje vaši proměnlivou povahu. Klíčem k úspěchu je udržet si rovnováhu, když přijímáte všechny výzvy, které vám život přináší. Víte, že o vaši citlivou povahu je třeba obzvlášť dobře pečovat v období stresu. Dělejte to, co máte nejraději. Udělejte si čas, lehněte si, poslouchejte hudbu, kterou máte rádi, a nechte se unášet svou fantazií.

Přečtěte si také