Denní horoskop PANNY na 11. 10. 2022

Panna 11. 10. 2022

Dnes se seznámíte s velmi kompatibilním a vzrušujícím okruhem nových přátel. Tito lidé mohou pocházet z cizích zemí nebo se mohou věnovat profesím v oblasti náboženství, práva či vzdělávání. Budou se cítit jako spřízněné duše. Budete si s nimi moci povídat celé hodiny. Ať už je jejich situace jakákoli, tito lidé se mohou stát vašimi přáteli na celý život.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se vám zdá, že váš milovaný je dnes na nějakém podivném výletě, můžete buď sedět v podobné situaci a strávit zbytek dne zamyšlením, nebo můžete udělat něco pozitivnějšího. To může zahrnovat komunikaci, nikoliv z ublíženého, obranného nebo zdánlivě lhostejného postoje, ale z opravdové potřeby pochopit, co se děje.

Práce

Dávejte si pozor, abyste si během pracovního dne nemumlali pod nosem něco negativního o někom nebo o něčem. Někdo vás pravděpodobně uslyší a než se nadějete, vzácné tajemství je venku. Ocitnete se v horké vodě.

Peníze

Čeká vás zajímavé období. Ostatní přitahujete vy a vaše sdělení, takže pokud máte přednést prezentaci nebo nabídnout prodejní nabídku, naplánujte si ji na tento týden. Díky příznivému vesmíru je nejvíce ovlivněn váš dům komunikace. Jak můžete kompliment, který jste obdrželi, posunout na vyšší úroveň a proměnit ho v povýšení?

Zdraví

Mnozí z nás se řídí dietou "když se ještě vejdu do džínů, jsem v pořádku" - což není dieta pro optimální zdraví. Možná byste se měli podívat trochu hlouběji na to, co můžete v těchto dnech dělat pro své zdraví. Pokud jde o vaše zdraví, jste mnohem schopnější než pouhé oblékání kalhot! Udržujte si zdraví ve svém životě tím, že budete pít vodu - což můžete dělat kdykoli během dne!

Přečtěte si také