Denní horoskop PANNY na 11. 8. 2022

Panna 11. 8. 2022

Věnujte se živým aktivitám s přáteli, kteří vás informují o novinkách v kultuře, Panny. Zajděte si do kina, do knihkupectví nebo do muzea. Měl by to být zábavný čas, během kterého budete moci přednášet své nápady a zkoumat své myšlenky a pocity. Dejte si pozor, aby vaše konverzace nesklouzla k pomluvám. Nedopusťte, aby se záležitosti ostatních najednou staly důležitějšími než ty vaše.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní den je ve znamení zvláštního pocitu, který je zdůrazněn nebeskou konjunkcí. To ukazuje, že přátelství a také ty vztahy, které ještě nedospěly do fáze partnerství, ale mohou se k němu pomalu přibližovat, se pohybují po tenké a docela lahodné hranici. Jak daleko ji překročíte, záleží jen na vás. Přinejmenším budete mít šanci prohloubit významné vazby.

Práce

Místo toho, abyste se snažili uspokojovat potřeby druhých, nechte ostatní, ať se pro změnu točí kolem vás. Zaujměte pevný postoj, ale dělejte to s úsměvem. Určitě jste si zasloužili právo na to, aby ostatní dělali laskavosti pro vás, místo aby tomu bylo naopak.

Peníze

Toto období se týká nových příležitostí, které se vám naskytnou v pracovním životě. Nebe je limitováno tím, co můžete očekávat, ale vesmír to neudělá za vás. Musíte hledat způsoby, jak zvýšit své příjmy, a to buď přidáním nového vedlejšího podnikání, nebo přijetím úkolů na volné noze. Nápady na výrobky nebo služby, které se budou prodávat, hledejte ve vzdělávání a cestování.

Zdraví

Postavení planet vás vrací k tomu, co vás zajímalo před několika měsíci. Může to souviset s osobou, která vás zaujala. Ať už vaše srdce cítí cokoli, udržujte své tělo v souladu pravidelným cvičením a pitím velkého množství vody. Nemůžete následovat své srdce, pokud vaše tělo není připraveno k pohybu! Odpočinek pomůže vyrovnat váš trávicí a vylučovací systém, a to zase udrží vaši energii čistou pro chvíle, kdy ji budete nejvíce potřebovat!

Přečtěte si také