Denní horoskop PANNY na 15. 3. 2023

Panna 15. 3. 2023

Panny, dnes je ve vzduchu cítit značná nevrlost. Zdá se, že všichni vaši známí mají špatnou náladu. Vy však máte šarm a vytrvalost, abyste je z tohoto černého mraku vytáhli. Věnujte pozornost všem společenským pozváním, která obdržíte, protože pokud tam půjdete, pravděpodobně navážete důležité profesní kontakty.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální konfigurace dne se může ukázat jako to, co potřebujete, abyste v určitém vztahu udělali skutečný pokrok. Zjistíte, že jste otevřeni přílivu velmi osvícených myšlenek, které vám dají šanci vidět svého partnera (současného nebo budoucího) z nové a velmi odlišné perspektivy. To by skutečně mohlo vést k velmi pozitivnímu pokroku v jedné oblasti, kde jste se oba zasekli.

Práce

Kdykoli nabídnete nějaký návrh, zjistíte, že se nesetká s respektem a pozitivní odezvou, jak jste doufali. Z nějakého důvodu se vaše nápady příliš neshodují s nápady ostatních lidí. Možná se budete chtít raději skrýt.

Peníze

Nejste vždy známí svou rafinovaností a tento týden tomu není jinak. Váš komunikační a osobní styl může být přinejmenším nekonvenční, takže pokud se snažíte udělat pozitivní první dojem, trochu se zmírněte. Přemýšlíte o tom, jak svou kariéru udělat trochu svobodnější a méně vázanou na kancelář. Ukažte, že se na vás mohou spolehnout a že umíte rozhodovat.

Zdraví

Díky dnešní planetární konfiguraci intuitivně vycítíte stav světového dění. Tento aspekt vysílá poselství bratrské lásky a v mnoha případech se setkává s odporem. Dopřejte si v tomto kritickém období lidského příběhu výhodu zdravého životního stylu. Zdravý životní styl zahrnuje dostatek odpočinku, protože příliš aktivní mysl vás může odvést od základních věcí. Odpočinek, strava a cvičení by měly být vaší mantrou v těžkých chvílích.

Přečtěte si také