Denní horoskop PANNY na 15. 9. 2022

Panna 15. 9. 2022

Odpověď pro vás dnes zní "ano". Prozkoumejte, oslovte a rozšiřte svou mysl do vzdálených koutů svého světa i mimo něj, Panny. Není třeba se vázat na realitu. Neomezujte se na lineární myšlení. Udělejte si čas a vychutnejte si oblaka. Informace, které získáte, by vám měly být nesmírně užitečné při plnění vašich nejdivočejších snů.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná narazíte na několik podivných a osamělých duší, které se pohybují na svobodě. Dnes máte velkou šanci, že budete sedět vedle jednoho z nich na dlouhé cestě vlakem nebo letadlem, kterou se chystáte absolvovat. Možná jste si ale nepřipouštěli možnost, že se zamilujete. Pokud si myslíte, že to nezvládnete, zůstaňte doma.

Práce

To, že někdo jiný vašim myšlenkám zcela nerozumí, neznamená, že vaše myšlenky nejsou dobré. Vztahy s ostatními mohou být po dobu asi tří týdnů poněkud narušené. Uvědomění si tohoto trendu vám pomůže lépe se orientovat v těchto vodách.

Peníze

Máte povolení změnit svůj vzhled a chování. To vám zase pomůže postoupit v žebříčku a vydělat více peněz. Pokud jste chtěli změnit svůj šatník, vzhled nebo způsob chování, je to nyní podporováno a dokonce povzbuzováno. Napodobujte důvěryhodného mentora nebo si razte vlastní cestu. Vesmír přináší krásu, přitažlivost a jakési zdravé prosazení vašich potřeb. Společně zvyšují vaši sílu v práci.

Zdraví

Pokud se držíte při zemi a děláte pokroky ve výběru potravin a každodenním cvičení, může dnešní den přijít a odejít bez většího vypětí. Pokud jste naopak ignorovali jemnější signály svého těla, může vás to probudit. Abyste žili co nejzdravěji, je třeba věnovat mu pozornost. Věnujte se přáním svého těla, jak jen to bude možné. Pokud zprávy svého těla neslyšíte, musíte si najít čas, abyste se na ně naladili.

Přečtěte si také