Denní horoskop PANNY na 16. 8. 2022

Panna 16. 8. 2022

Panno, následujte své srdce místo peněženky. Začněte u sebe a vyberte si, na co chcete vynaložit své prostředky. Převezměte aktivní roli a hledejte příležitosti, kterých se můžete chopit a profitovat z nich. Možná zjistíte, že ve vašem světě probíhá konflikt. Postavte se za to, čemu věříte, a nebojte se rozhoupat loď.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ve vzduchu je dnes velmi sladká a jemná energie, díky níž se budete cítit velmi žádaní a potřební. Je přízemnější a pomůže vztah doslova uzemnit. Je to báječný den, kdy můžete být jen tak spolu a sdílet vše, ať už jde o jídlo, povídání, hudbu, výlet nebo jen o myšlenku nic konkrétního nedělat.

Práce

Dnes se cítíte nesmírně sebevědomí a silní, ale někdo si stále myslí, že ví víc než vy – a tento člověk vás v tom hodlá zpochybnit. Připravte se na zúčtování. Ať už uděláte cokoli, neustupujte. Oběma vám to může prospět.

Peníze

Zajímavá situace je nyní v oblasti minulých životů, snů a institucí. Možná nemáte pocit, že váš pracovní život pro vás dělá vše, co může. Možná budete mít větší štěstí při práci pro větší subjekt. Přátelé vás spojí s novou společností, která je více než schopná vás podpořit. Sněte ve velkém.

Zdraví

S dnešním aspektem přichází čas na zvážení praktických záležitostí týkajících se vaší schopnosti navazovat vztahy s lidmi. Pokud jste frustrovaní v oblastech svého života, které se netýkají vztahů, pak tuto frustraci jistě přenesete i do těchto vztahů. Jinými slovy, soustřeďte se na své tělo a pohodu. Dopřejte si zdravou stravu a dostatek odpočinku. To vás podpoří v ostatních oblastech vašeho života.

Přečtěte si také