Denní horoskop PANNY na 19. 9. 2022

Panna 19. 9. 2022

Na společenské události se můžete setkat s magnetickou ženou, která vám může vyprávět spoustu zajímavých příběhů, Panno. Pravděpodobně přehání, takže neberte každý detail jako fakt, ale i tak si setkání s ní užijete. Nezavazujte se k žádnému návrhu, abyste s ní pracovali na společném projektu. Dokáže být velmi přesvědčivá, ale než se rozhodnete, musíte si to dobře rozmyslet.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Zdá se, že by vás dnes mohlo čekat několik překvapení. Z romantického hlediska se můžete setkat s někým z minulosti v práci, kde byste to nejméně čekali. Může to být docela šok, ale pokud se dokážete zmobilizovat, možná vás čeká další překvapení, protože zjistíte, že se do vašeho života chystá vrátit ve velkém stylu.

Práce

Zjistíte, že počínaje dneškem se energie vyvíjí pozitivnějším směrem. Nebojte se opět nakupovat věci s mechanickými součástkami – nebudou se vám kazit, jako tomu bylo v posledních třech týdnech.

Peníze

Máte povolení změnit svůj vzhled a chování. To vám zase pomůže postoupit v žebříčku a vydělat více peněz. Pokud jste chtěli změnit svůj šatník, vzhled nebo způsob chování, je to nyní podporováno a dokonce povzbuzováno. Napodobujte důvěryhodného mentora nebo si razte vlastní cestu. Vesmír přináší krásu, přitažlivost a jakési zdravé prosazení vašich potřeb.

Zdraví

Dnes můžete pocítit touhu uspokojit své nejhlubší touhy. Snažte se plánovat dopředu: nakupujte večeři včas a vězte, co chcete připravit. Udělejte si zdravé úpravy svých oblíbených útěšných jídel, která jste milovali v dětství. Poddejte se touze odpočívat a pečovat o sebe, ale zdravě a vědomě. Pokud je možné, aby s vámi večeřeli i ostatní, požádejte je, aby se s vámi poté prošli. Užívejte si a nechte si chutnat!

Přečtěte si také