Denní horoskop PANNY na 21. 9. 2022

Panna 21. 9. 2022

Vaše mysl se může soustředit na boj o moc, který vyvolal hádky mezi vašimi přáteli a dostal vás do nepříjemné situace. Když vás ostatní vtáhnou do boje, mohou se objevit rozpory v loajalitě, Panno. Nepleťte se do toho! Mohli byste se rozzlobit, a to by vám neprospělo. Myslete na něco jiného, dokud se neuklidníte a nezískáte zpět svůj nadhled.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešek odhaluje světlejší stránku vašeho vztahu. Je čas, abyste si oba vyrazili ven a užívali si, zatímco dočasně odložíte všechny starosti a problémy. Pokud hledáte romantiku, můžete ji najít při poznávání nového místa. Všude tam, kde panuje radostná a bezstarostná atmosféra, můžete potkat tu pravou osobu.

Práce

Nebojte se něco iniciovat. Pusťte se do projektu nebo nápadu, který považujete za důležitý, a ostatní vás budou automaticky následovat. Velkou podporu budete mít téměř ve všem, takže se pusťte do něčeho, čemu věříte.

Peníze

Čeká vás období zábavy, které se týká romantiky, dětí a rodiny. Pokud se v těchto oblastech v současné době angažujete, zjistíte, že můžete snadno prodávat výrobky a služby ochotnému publiku. Pokud ne, přemýšlejte o tom, jak vytvořit produkty, které osloví řadu lidí po celém světě. Když využijete svůj talent k vytvoření zdrojů příjmů, které vám vydrží po celý život, dalším krokem je prosperita.

Zdraví

Dnešní aspekt ve hře vám dává náskok v průzkumném myšlení. Zlepší se schopnost vzpomínat na rané zážitky nebo zkoumat tělesné problémy. Snažte se tento aspekt využít ke zvýšení povědomí o svém těle. Náročné cvičení jógy soustředí vaši mysl a vytvoří prostor pro vznik nového uvědomění. Netlačte na sebe, ale zůstaňte u cvičení. Přijměte všechny znovu se vynořující vzpomínky nebo nové sebepoznání, aniž byste je odsuzovali.

Přečtěte si také