Denní horoskop PANNY na 22. 11. 2022

Panna 22. 11. 2022

Pokud jste uvažovali o práci z domova, je nejvyšší čas uskutečnit své plány. Cokoli, co se týká peněz nebo domova, by se vám nyní mohlo podařit. Všechna znamení naznačují, že vaše tvrdá práce a odhodlání přinesou kýžené výsledky. Může se u vás zastavit starší návštěva, možná s radou nebo nápadem, který budete chtít zvážit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud hledáte lásku, což u vašeho znamení nebývá časté, měli byste umět naslouchat tomu, co říkají ostatní. Jste-li na společenském setkání, místo abyste se snažili ostatní ohromit řadou svých zářivých úspěchů, nechte většinu řeči na ostatních.

Práce

Dnes začíná nové čtyřtýdenní období, na které byste si měli dát pozor. Tento dlouhodobý trend pro vás může být poněkud drsný, proto buďte opatrní. Ostatní lidé pracují v rozporu s vašimi cíli. Celkově se vám nedostane plné podpory, ve kterou doufáte.

Peníze

Pokud si nedáte pozor, mohou tyto aspekty vyústit v boj o moc. Vesmír je asertivní a chce dosáhnout svého. Aktivita se odehrává ve vaší oblasti komunikace, proto si dávejte pozor na svá slova. Nepředpokládejte, že druhá osoba, zejména šéf nebo spolupracovník, něčemu v e-mailu nebo textu rozumí. Zůstanete-li na správné straně, pomůže to ostatním lépe vás pochopit.

Zdraví

Ať už je zdrojem nepříjemných pocitů ve vašem životě cokoli, dnes máte příležitost se jich dotknout. Pro některé z vás může být tento planetární tranzit frustrující, pro jiné naopak poučný nebo dokonce zábavný. Otevřete se změnám a uvolněte sevření věcí, o kterých víte, že by měly odejít. To se týká nezdravých stravovacích návyků a lenosti. Vaše tělo do značné míry řídí to, jak se cítíte. Věnujte mu úctu, kterou si zaslouží!

Přečtěte si také