Denní horoskop PANNY na 23. 8. 2022

Panna 23. 8. 2022

Dnes se může zdát, že se vaše čtyři stěny uzavírají, Panno. Možná budete mít pocit, že se zblázníte, pokud na chvíli nevyjdete ven. Povinnosti vás ale možná stejně udrží doma. Je důležité vyrazit ven. Vydejte se na svižnou procházku po okolí, rychle si něco vyřiďte, vraťte knihu do knihovny. To by mělo přinést úlevu, alespoň prozatím.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konfigurace vás může přivést k zajímavému a podnětnému bodu obratu ve vašem životě. Je třeba využít kosmické energie a dát si druhou šanci. Pokud jste cítili potřebu dospět k místu, kde můžete provést změny, máte nyní příležitost. Nemá smysl chodit kolem horké kaše, raději byste se měli dostat k jádru věci.

Práce

Ocitli jste se na pozici, která vás baví, ale možná jste unaveni z celkového směru, kterým se váš zaměstnavatel ubírá. Nebojte se k této otázce vyjádřit svůj názor. Váš názor bude velmi respektován a zohledněn.

Peníze

Emoce musíte pravidelně používat konstruktivně. Pokud se živíte něčím kreativním, je to dokonalá rovnováha mezi uměním a komercí, protože nyní vás vesmír podporuje. Díky aktivitě v oblasti, která vládne vyššímu vzdělání, cestování a duchovnu, je čas co nejdříve se poohlédnout po možnostech výdělku v zahraničí.

Zdraví

Dnes možná budete mít chuť vyjádřit se tím nejsilnějším a nejjasnějším způsobem, jaký znáte, ale buďte opatrní! Kdy se vám to skutečně podařilo? Někdy si pletete „jasné“ s „agresivním“ a „pravdu“ s názorem“. Můžete tak riskovat, že někoho odradíte. Je důležité naučit se kombinovat své vnímání s pochopením, že realita každého člověka je osobní. Může vám pomoci vnímat vlastní pocity jako dočasné a proměnlivé.

Přečtěte si také