Denní horoskop PANNY na 23. 9. 2022

Panna 23. 9. 2022

Dobrodružství je vždy jednou z vašich hlavních priorit, Panno. Dnes se možná chystáte na dobrodružství, které jste ještě nikdy nevyzkoušeli. Možná budete uvažovat o výstupu na horu, poznávání Říma nebo návštěvě jižního Pacifiku. Ať už chcete podniknout cokoli, raději začněte vážně plánovat už teď, jinak budete příliš nedočkaví.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se dějí podivné věci, zejména pokud jde o vaše nejbližší, o nichž jste přesvědčeni, že pocházejí z jiné planety. Nemá to nic společného se vzhledem, prostě je to něco, co nedokážete pojmenovat – nebo možná dokážete. Zatímco jim masírujete záda, sáhněte kolem sebe po možném místě, které naznačuje, že fungují na dobíjecí baterie. Pak budete mít jistotu: chodíte s androidem.

Práce

Ve své kariéře jste se dostali na pohodlné místo a možná je pro vás snadné být spokojený s místem, na kterém se právě nacházíte. Nebuďte však příliš spokojení. Dostali jste se až sem, nyní je tedy čas posunout se na další úroveň.

Peníze

Čeká vás období zábavy, které se týká romantiky, dětí a rodiny. Pokud se v těchto oblastech v současné době angažujete, zjistíte, že můžete snadno prodávat výrobky a služby ochotnému publiku. Pokud ne, přemýšlejte o tom, jak vytvořit produkty, které osloví řadu lidí po celém světě. Když využijete svůj talent k vytvoření zdrojů příjmů, které vám vydrží po celý život, dalším krokem je prosperita.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vás vybízí k vytvoření struktury a rovnováhy. Cvičíte, běháte, správně jíte, investujete do holistických produktů, ale k čemu je to všechno dobré, když se nemůžete pomazlit na gauči s živou bytostí, kterou jste si vybrali? Vždyť právě díky tomu se cítíme celiství a v pohodě. Ať už je to láska nebo přátelství, které ve svém životě momentálně máte, lidé nebo zbožňovaní domácí mazlíčci, nezapomínejte na svou potřebu něhy a intimity.

Přečtěte si také