Denní horoskop PANNY na 28. 8. 2022

Panna 28. 8. 2022

Panny, možná se dnes rozhodnete vymanit se z dalších povinností a uspořádat soukromou oslavu doma se svým milostným partnerem. Zábava se může opozdit, pokud bude váš milý nečekaně na nějakou dobu odvolán. Jen nezapomeňte, že kvalita je lepší než kvantita!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ve vzduchu je cítit intenzivní energie. Dnešní planetární konfigurace naznačuje, že jemné fantazie, které si možná vytváříte v souvislosti s někým blízkým nebo s kým byste se rádi sblížili, na vás dnes mohou mít hluboký vliv. Nějaká myšlenka vás může vyburcovat k akci a bez ohledu na to, jaká je skutečnost, se rozhodnete udělat významný krok.

Práce

Vynaložíte více energie a zdrojů na to, abyste se vyhnuli konfrontaci, než kdybyste ji skutečně přijali. I když nemáte rádi neshody s lidmi kolem sebe, dnes to může být nutné zlo. Postavte se obtížným otázkám čelem.

Peníze

Emoce musíte pravidelně používat konstruktivně. Pokud se živíte něčím kreativním, je to dokonalá rovnováha mezi uměním a komercí, protože nyní vás vesmír podporuje. Díky aktivitě v oblasti, která vládne vyššímu vzdělání, cestování a duchovnu, je čas co nejdříve se poohlédnout po možnostech výdělku v zahraničí.

Zdraví

Možná se dnes věci nevyvíjejí přesně podle vašich představ, ale když se nad tím zamyslíte, jsou vlastně docela dobré. Je důležité snažit se na věci podívat z nadhledu. Například se trochu odvažte, pokud jde o váš vzhled. Máte spoustu zavazadel (my všichni), pokud jde o váš vzhled, a musíte si uvědomit, že nejdůležitější věci v životě jsou uvnitř vašeho těla. S ohledem na to dopřejte svým vnitřním orgánům trochu aerobního cvičení.

Přečtěte si také