Denní horoskop PANNY na 28. 9. 2022

Panna 28. 9. 2022

Dnes si možná naplánujete dlouhou cestu na místo, kde jste nikdy nebyli, pravděpodobně ve společnosti milence nebo blízkého přítele. Vzrušení z příprav vás sblíží a slibuje skvělé chvíle. Romantika vypadá dobře, protože je silně naznačena zvýšená komunikace mezi vámi a vaší zvláštní osobou. Vy dva můžete prožít vzrušující večer.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se vám zdá, že se váš blízký chová trochu divně, neberte si to k srdci. Možná dnes váš miláček jen potřebuje prostor, aby se mohl věnovat svým podivným koníčkům, a vrátí se k vám později, až uspokojí své zvláštnější choutky. I vy můžete mít nějaké jedinečné nadání, tak proč se mu nevěnovat, dokud máte příležitost?

Práce

Bojíte se říct svůj názor, protože instinktivně víte, že ostatní lidé nebudou souhlasit s tím, čemu věříte. To není dobrý důvod k tomu, abyste se uzavřeli do sebe. Je důležité, abyste své názory vyjadřovali bez ohledu na to, co si myslí ostatní.

Peníze

Máte spoustu nové energie, abyste udělali pozitivní dojem na každého, koho potkáte. Je to skvělá doba pro naplánování pracovních pohovorů nebo prezentací, abyste získali větší publicitu pro své zboží a služby. Vesmír přitahuje pozornost k romantice, dětem a rodině. Čím více budete využívat svou osobnost k tomu, abyste zapůsobili na ostatní, tím lépe se bude dařit vaší finanční situaci pro lidi, na kterých vám skutečně záleží.

Zdraví

Být sám sebou je v těchto dnech docela snadné. Ve vztahu k sobě samému není mnoho výzev, to ve vztahu k ostatním mohou být výzvy trochu nezvyklé. Soustřeďte se na svůj vlastní prostor: vztah k sobě samému je nejdéle trvajícím vztahem ve vašem životě a musíte se ho naučit brát vážně. Nikde se to neodráží pravdivěji než ve vašem jídelníčku. Dáváte si to, co byste dali nejdůležitější osobě ve svém životě?

Přečtěte si také