Denní horoskop PANNY na 3. 3. 2023

Panna 3. 3. 2023

Panny, dnes se vám může naskytnout důležitá lekce o rovnováze. Ujistěte se, že jste připraveni zvládnout oheň, protože se na vás bude valit. Ega jsou velká a každý bude mít na všechno svůj názor. Může existovat napětí, ale to neznamená, že byste měli ustoupit ze svých pozic. Buďte flexibilní a chápaví, ale nepředpokládejte nutně, že se mýlíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie dne může znamenat, že budete muset dělat větší hluk, než se sluší, abyste na sebe upozornili. Při této příležitosti se však nemusíte obávat, že byste se museli ztrapnit. Pro jednou jste si tak jistí, že tento vztah má potenciál učinit vás skutečně šťastnými, že jste ochotni obětovat svou image, abyste to zajistili. Buďte odvážní!

Práce

Pracovní záležitosti pro vás dnes budou plynout poměrně snadno. To však neznamená, že byste měli zlenivět. Ve skutečnosti je tomu právě naopak. Využijte tento čas. Budete mnohem produktivnější, než jste si kdy mysleli, že je možné.

Peníze

Vesmír vás žádá, abyste se prosadili v oblasti dluhů tím, že se dohodnete na splátkách, pošlete šeky a rozřežete staré kreditní karty. Mezitím se ve vašich snech a psychických záblescích objevují důležitá poselství. Až budete projevovat své ohromné ambice, nezapomeňte zůstat karmicky čistí. Chovejte se k ostatním tak, jak byste chtěli, aby se chovali k vám ve stejném postavení.

Zdraví

Jste blíže pravdě než kdy jindy. Je důležité, abyste se postavili za to, čemu věříte. To, co víte, že je pravda, je důležité sdílet se zbytkem světa. Kamkoli se vydáte, jistě přilákáte následovníky. Dopřejte svým unaveným nohám horkou koupel s několika kapkami levandulového extraktu.

Přečtěte si také