Denní horoskop PANNY na 7. 10. 2022

Panna 7. 10. 2022

Máte tendenci být nekonvenční, ale dnes byste mohli překonat i sebe. Základem by mohl být duchovní zážitek. Měníte se způsobem, který je každému zřejmý. Nedělejte si starosti, pokud budou ostatní zmatení. Vy budete zmatení také. Představte si sami sebe jako housenku, která se stává motýlem. Ta proměna může být zvláštní, ale motýl je mnohem krásnější než housenka.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Energie vycházející z planet dnes ve vašem partnerovi vyvolává ďábla. Ať už je jeho běžný vzorec chování jakýkoli, zdá se, že je odhodlán být duší a životem večírku. Možná byste tedy v jeho zájmu měli raději uspořádat nějaký výlet, na kterém by jejich komické nadání mohlo ocenit pokud možno širší publikum.

Práce

Poslední věc, kterou byste teď chtěli udělat, je předstírat, že znáte odpověď, i když ji neznáte. Dlouhodobé trendy fungují zcela novým způsobem. Přiznejte si, že si nejste jisti tím, co přinese budoucnost. Tím, že to uděláte, si získáte větší respekt než hádáním.

Peníze

Obvykle umíte dobře vydělávat a investovat peníze jednoduše proto, že zpravidla dbáte na bezpečnost. Nyní vaše jistota spočívá ve způsobu, jakým se oblékáte, mluvíte s ostatními a vytváříte svou image. Odtud se můžete dostat na úroveň, na které máte být. Jakékoli neúspěchy, kterým nyní čelíte, jsou dočasné a mají vás naučit něco o vaší odolnosti a vynalézavosti.

Zdraví

Tíživou atmosféru, kterou dnešní aspekt iniciuje, může vaše povaha milující potěšení odvrátit, ale není to vždy tak snadné, jak si myslíte. Obecně platí, že je snazší říkat ano než ne, protože je příjemnější vyhovět, než zklamat. Říci ne vám však může dát svobodu získat to, co skutečně chcete. Proto není vždy snadné dosáhnout potěšení. Uvažujte o této výzvě, když stojíte před volbou stravy: jde o ano, nebo ne.

Přečtěte si také