Denní horoskop PANNY na 9. 12. 2022

Panna 9. 12. 2022

Vaše mysl se pohybuje rychlostí tisíc mil za hodinu. Celý den se vám hlavou honí různé myšlenky, zájmy, cíle a projekty. Zapište si je! Projděte si seznam a zjistěte, které nápady jsou realizovatelné, které jsou okamžité a které mohou počkat na později. Před spaním si dopřejte dlouhou procházku, jinak byste nemuseli usnout.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná zjistíte, že budete mít větší úspěch při seznamování, pokud nebudete nosit příliš okázalé oblečení nebo příliš mnoho zlata. Buďte střídmější jak ve svém vzhledu, tak ve způsobu vyjadřování. Na všechny správné lidi uděláte mnohem větší dojem, pokud budete vědět, o čem mluvíte.

Práce

Dávejte si pozor na někoho, kdo dnes v pracovní komunikaci vytahuje spoustu módního žargonu. S největší pravděpodobností je tento člověk plný ohromně horkého vzduchu a ničeho jiného. Bude se s vámi snažit nějakým způsobem manipulovat, proto buďte opatrní. Nenechte se oklamat.

Peníze

Vzhledem k některým silným aspektům, které se odehrávají v oblasti vašeho horoskopu spojené se sexem, smrtí, transformací a cizími penězi, se může stát, že si budete více půjčovat, než vydělávat, ale nemusíte se bát. S tím, jak se kolem vašeho znamení pohybuje více planet, se můžete těšit na tolik potřebnou podporu v oblasti peněz. Buďte k sobě laskaví a využijte tento čas k plánování a stanovení potřebných cílů.

Zdraví

Součástí vaší povahy je vidět obě strany problému. Další částí vaší přirozenosti je být k problému zcela slepý, protože jste se příliš rozohnili. Jinými slovy, skutečný problém se někdy může ztratit v mnoha perspektivách, které jste schopni vidět. Proto je pro vaše znamení tak důležitá rutina v tom nejzákladnějším smyslu. Snažte se posílit svou rutinu každodenním cvičením a plánováním jídla s předstihem. Spontánnost by měla spadat do struktury.

Přečtěte si také