Denní horoskop RAKA na 1. 10. 2022

Rak 1. 10. 2022

Dnes máte obrovské množství fyzické vitality, tak ji využijte konstruktivně. Naslouchejte pozorněji věcem kolem sebe - lidem, hudbě, slovům, a dokonce i ptákům. V těchto zvucích dnes zachytíte hlubší významy a pocítíte, jak rezonují v jádru vaší bytosti. Přijměte pocit jednoty s lidmi a místy kolem vás.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se vám zdá, že váš partner dnes trochu kazí večírky, pak mu to snad můžete odpustit. S dnešní astroenergií budete mít možná docela problém vykouzlit úsměv na jeho obvykle slunečné tváři, ale nezoufejte. Pokud je přesvědčíte, aby se šli podívat na nějaké představení nebo na komiksový film, nemusí být vše ztraceno.

Práce

Možná budete dnes v pokušení pomlouvat jednoho nebo více svých spolupracovníků. Možná na někoho z práce narazíte nebo vám zavolá. Pokuste se tomuto pokušení odolat. Hrajte to v klidu. Cokoli, co teď řeknete, se vám později vymstí.

Peníze

Snažíš se říct víc o tom, co máš na mysli, když jde o práci a peníze. Je ideální čas vyjádřit se ke svým prioritám a být vyslyšen ve všech otázkách týkajících se peněz. Nedovolte, aby vás někdo jiný v práci nebo v blízkém vztahu příliš ovládal svými představami o penězích. Společně můžete přenést hory doly - sami už tolik ne.

Zdraví

Vyčkávání na správný čas může být dobrá rada, ale ne pokud jde o vytváření zdravých návyků pro život. Je třeba jíst třikrát denně a mezi tím si dopřát zdravou svačinu (například čerstvé ovoce). Musíte spát jako miminko - a pokud potřebujete pomoc, existují způsoby, jak si vytvořit úspěšnější spánkové návyky. Musíte pít dostatek vody, abyste udrželi svůj imunitní systém silný a vylučovací procesy v pořádku. To jsou věci, kterým neprospívá "čekání".

Přečtěte si také