Denní horoskop RAKA na 11. 1. 2024

Rak 11. 1. 2024

Vyhlídka na budoucí obchodní příležitosti by vás dnes mohla přimět strávit spoustu času na telefonu při rozhovorech s přáteli nebo známými, kteří by mohli mít informace, jež potřebujete, Raci. Možná, že někdo z vašich známých byl velmi úspěšný v činnosti, o které si myslí, že by vás mohla zajímat. Vše by mělo jít velmi dobře, ale rozhodně budete chtít být důkladně informováni. Uděláte dobře, když si zajistíte fakta, než se vrhnete vpřed.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V tento den se konverzace stává cestou, jak vybudovat mosty mezi vámi a osobou vašich snů. Energie vyzařující z aspektu tohoto dne oživí vaše duševní schopnosti, takže se budete cítit jistě při zahájení rozhovoru s touto výjimečnou osobou. Jakmile začnete komunikovat, budete překvapeni, kolik toho máte společného a jak moc chcete pouto mezi vámi skutečně prohloubit.

Práce

Trpíte frustrací z práce, protože se zdá, že všichni ostatní jsou chváleni a dostává se jim pozornosti, zatímco vy ve skutečnosti děláte všechnu práci. Snažte se více soustředit na to, co děláte vy, a ne na to, co dělají ostatní.

Peníze

Tento týden je věnován kariéře a autoritám. Vzhledem k tomu, že se v této oblasti vašeho života odehrává tolik soustředěných akcí, možná nebudete mít čas na nic jiného. Ale díky přikývnutí na minulé životy, karmu a sny dostáváte božské vedení, jak se posunout směrem ke svým cílům. Pozorně naslouchejte. Děje se toho tolik, že možná nebudete moci spát.

Zdraví

Přílišná aktivita se na vašem těle projeví. Musíte věnovat zvláštní pozornost tomu, kolik času věnujete odpočinku. Pokud cvičíte během dopoledne, ujistěte se, že večer chodíte spát dostatečně brzy. Nerozptylujte se, jinak by mohl být ohrožen váš imunitní systém. Abyste se povzbudili k relaxaci, zvykněte si pít bylinkový čaj, což je také příjemná záminka k tomu, abyste si na půl hodiny sedli v klidu.

Přečtěte si také