Denní horoskop RAKA na 15. 10. 2022

Rak 15. 10. 2022

Dobře, večírek skončil. Je čas odložit hříšné požitky, šampaňské, čokoládové lanýže a kdo ví, co ještě. Pořádně se podívejte na svůj domov a začněte vážně dělat pořádek. Blíží se kontrola reality. Dnešní den je vhodný k tomu, abyste se připravili tím, že uklidíte dům a dáte do pořádku svůj mozek.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná vás dnes velmi překvapí, že osoba, se kterou právě chodíte, se odváží odhalit některé úžasné a obdivuhodné talenty, o kterých jste dosud neměli ani tušení. Uvědomíte si, že lidé jsou nekonečně záhadnější, než jim kdy přisuzujeme, a jsou neustálým zdrojem potěšení, pokud se umíte soustředit spíše na to než na jejich nedostatky.

Práce

Využijte tento den k úpravě svého celkového postoje k práci. Nezáleží na tom, zda jste skutečně v práci, nebo ne. Jen si uvědomte, že je čas na nový pohled na čas strávený v práci. Buďte vděční.

Peníze

Toto období se týká vašich vztahů. Do vašeho života může vstoupit spousta nových lidí, což může být skvělé pro společenské kontakty a poznávání dalších lidí z vašeho oboru. Staré a zatuchlé vztahy, které nic nepřinášejí, jako by se vytratily, dramaticky se změnily nebo úplně zmizely. Nelpěte na tom, co vám již neslouží.

Zdraví

Díky planetární energii pro vás může být toto období velmi emotivní a naplní vás citlivostí a uvědoměním. Možná jste se v dětství učili, jak rozvíjet svou citlivost a uvědomění, ale nikdy není pozdě s tím začít! Pokud si uvědomujete, že v této době potřebujete něco nebo někoho propustit, proč si nevytvořit nějaký rituál, který vám poskytne potřebné uzavření, které potřebujete? Pěstujte svou spiritualitu, když se cítíte být jí otevřeni.

Přečtěte si také