Denní horoskop RAKA na 19. 11. 2022

Rak 19. 11. 2022

Zvýšený pocit ctižádosti vás dnes možná přiměje rozvíjet své spisovatelské schopnosti. To by mohlo znamenat, že se budete učit technickému nebo tvůrčímu psaní. Ať tak či onak, pokud jste o tom přemýšleli, je to vynikající doba pro absolvování kurzu nebo pro to, abyste se do toho vrhli po hlavě. Pomoci by vám mohly knihy na toto téma i rozhovory s lidmi, kteří mají v těchto záležitostech zkušenosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Veškerou svou energii vložíte do udržování určitého tajného vztahu. Pokud jste měli problémy s nalezením času a prostoru pro setkání, pak se zdá, že vaše přání bude alespoň pro tuto chvíli splněno. Váš vztah může pokračovat neregistrovaně a bez povšimnutí všech a vy dva si můžete užívat samoty.

Práce

Ať už se pustíte do čehokoli, bude to s velkým přesvědčením. Ve vašem břiše je oheň, který ne vždy hoří takto žhavě. Pec je nyní rozpálená, takže byste mohli tento čas využít. Můžete dobýt svět!

Peníze

Nyní jsou aspekty podobné, jako kdybyste se snažili nacpat zapálený dynamit do malé krabičky. Jsou pozitivní a dokážou vás pohánět kupředu k vašim cílům, ale je třeba s nimi zacházet opatrně, protože je v nich hodně síly. Mohli byste ztratit nervy se spolupracovníky, šéfy, přáteli i členy rodiny. Místo toho si ujasněte, kde chcete být, a určete si směr, kterým se tam dostanete.

Zdraví

Dnešní tranzit vás činí náchylnými k nedorozumění. Neznamená to, že musíte mít zavřená ústa, ale prospěje vám, když budete přemýšlet, než promluvíte. Cvičení je skvělý způsob, jak zpomalit mysl a zároveň pečovat o tělo. Dlouhý běh otevřeným prostorem vám může poskytnout to, co potřebujete, abyste se dorozuměli: jasnou mysl, jistotu cíle a nejlepší úmysly. Pijte hodně vody, abyste vyplavovali nepříjemné toxiny!

Přečtěte si také