Denní horoskop RAKA na 19. 12. 2023

Rak 19. 12. 2023

Vaše emoce jsou dnes agresivní. Tento pocit bude poutat vaši pozornost a bude vyžadovat, abyste byli stabilní a rozumní, pokud jde o všechny úkoly, do kterých se pustíte. Buďte upřímní a chápaví. Nikdo nebude rozumět nejasným metaforám, pokud nebudou mít nějaké praktické využití. Zalejte rostliny. Čím blíže budete dnes Zemi, tím lépe.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Přestože jste od přírody sluníčkový člověk, i pro vás může být dnešek náročný. Planetární energie nebude ostatní povzbuzovat k tomu, aby vás oslovili nebo aby z vás vyzařovala radost a optimismus. Může se vám stát, že vám partner (současný nebo budoucí) a blízcí přátelé nebudou umět vysvětlit, jak se cítí, a budou mít málo energie se o to pokoušet. Nenechte se tím zklamat, brzy opět vyjde slunce.

Práce

Vaše kariérní situace se blíží k vrcholnému bodu. V následujících čtyřech týdnech se ocitnete na důležité křižovatce. Zhodnoťte svůj pokrok za uplynulých šest měsíců a vymyslete způsob, jak situaci pro příští půlrok zlepšit.

Peníze

Pravděpodobně se nyní nacházíte ve finanční tísni. Pokud jde o změnu zaměstnání nebo kariéry, téměř jen mluvíte a málo konáte nebo máte problém s tím, aby vás někdo vyslyšel, pokud jde o peníze. Ačkoli vám to nyní nemusí být příjemné, planetární spodní proudy zvláštním způsobem mění váš vnitřní život.

Zdraví

Když se cítíte ztraceni a nevíte, co chcete, držte se své rutiny. Při správné péči o tělo (kvalitní, čerstvé jídlo, dostatek vody a pohybu) se podvědomí nakonec odhalí samo. Vytvořte si dnes pro sebe pečující a předvídatelný vzorec. Dýchejte vědomě. Základní cvičení hatha jógy vám pomůže zklidnit mysl. Jakékoli poselství, které se ve vás skrývá, vyjde na povrch, pokud se na jeho přijetí připravíte. Nechte se unést a přijměte krok nevědění.

Přečtěte si také