Denní horoskop RAKA na 19. 2. 2024

Rak 19. 2. 2024

Raci, emocionální problémy, které mají kořeny v minulosti, by vás dnes mohly brzdit. Můžete být také trochu citlivější než obvykle a vidět urážku tam, kde není zamýšlena. Zkroťte nutkání urazit se. Pokuste se starým problémům postavit a zbavit se jich, nebo si alespoň slibte, že se s nimi vypořádáte později. Pak buďte ke svému okolí velmi milí. Do konce dne byste se měli cítit pozitivněji.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Výlet na nové území znamená, že můžete také vstoupit do úžasné arény zcela nového vztahu. Postavení planet vás vybízí k tomu, abyste udělali několik odvážných kroků vpřed a zeptali se dotyčné osoby, co přesně má na mysli. Máte sklon být poměrně intelektuální, takže vám může prospět i to, když budete trochu ohnivější, abyste ve svém přístupu vytvořili další vřelost.

Práce

Abyste se v kariéře posunuli, budete muset trochu riskovat. Mějte pevný základ, ze kterého budete vycházet, ale nebojte se odbočit do neznáma. Dovolte si snít a expandovat, místo abyste se drželi pouze známého území.

Peníze

Tento týden se zabýváte nejen úpravou svého osobního stylu (i když i ten by potřeboval pomoc), ale také způsobem, jakým se vyjadřujete. Máte kreativní nápady, jak toho dosáhnout, a prostředky, jak přesvědčit ostatní, že je to dobrý nápad. Koneckonců ne každý bude se všemi vašimi změnami souhlasit. Aspekty zatím přinášejí jedinečné nápady, které nikdo jiný nemá. Vaše výdělečná síla se zvyšuje.

Zdraví

Dnes možná budete mít chuť vyjádřit se tím nejsilnějším a nejjasnějším způsobem, jaký znáte, ale buďte opatrní. Kdy se vám to skutečně podařilo? Někdy si pletete jasné s agresivním a pravdu s názorem. Můžete tak riskovat, že někoho odradíte. Je důležité naučit se kombinovat své vnímání s pochopením, že realita každého člověka je osobní.

Přečtěte si také