Denní horoskop RAKA na 20. 11. 2022

Rak 20. 11. 2022

Pokud se věci v lásce a romantice začnou hýbat, měnit nebo kolísat, je vaším prvním impulsem přehnaná reakce. To je pravděpodobně pravý opak toho, co byste měli dělat. Místo rychlých závěrů byste se měli posadit a nechat věci pomalu vyvíjet. Odolejte nutkání udělat dnes nějaký krok jen proto, že vaše emoce jsou rozbouřené.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Některé velmi originální balicí hlášky dnes ve vašem slovníku nebudou chybět. „Ahoj, cizinče!“ mezi ně patřit nebude. Můžete zkusit originální citát od mnoha talentovaných dam, které v minulosti působily jako prvotřídní vzory. A ještě lépe, prostě mluvte od srdce, i když to bude znít trochu divně. Někdo vaši snahu jistě ocení.

Práce

Tempo dne je velmi příznivé pro vás a vaši práci. Ostatní jsou v pozici, kdy vás mohou podpořit. Nebojte se na ně spolehnout, pokud se v něčem zaseknete. Pomalý a vytrvalý závod vyhrává a vy jste v ideální pozici, abyste to dokázali.

Peníze

Nyní jsou aspekty podobné, jako kdybyste se snažili nacpat zapálený dynamit do malé krabičky. Jsou pozitivní a dokážou vás pohánět kupředu k vašim cílům, ale je třeba s nimi zacházet opatrně, protože je v nich hodně síly. Mohli byste ztratit nervy se spolupracovníky, šéfy, přáteli i členy rodiny. Místo toho si ujasněte, kde chcete být, a určete si směr, kterým se tam dostanete.

Zdraví

Nebeská energie je dnes příznivá, plná hravosti a zranitelnosti ve správných vztazích. Možná zjistíte, že se nedokážete vyjádřit slovy, ale dnešní aspekt vám umožňuje projevit své city gesty a pohyby, objetím a polibky. Abyste tuto energii pocítili ještě hlouběji, nezapomeňte dodržovat svůj pohybový režim. Nešetřete aerobním cvičením! Vysílání kyslíku do svalů vám dodá pocit tepla a štěstí po celém těle.

Přečtěte si také