Denní horoskop RAKA na 23. 10. 2022

Rak 23. 10. 2022

Podělte se o své myšlenky s těmi, kteří je dnes mohou pomoci realizovat. Pokud máte něco, co je třeba přesunout, nesnažte se to udělat sami. Poptejte se po někom, kdo má vozidlo nebo nářadí, které potřebujete k tomu, abyste věc dostali tam, kam potřebujete. Máte k dispozici zdroje. Stačí se jen zeptat, aby se soukolí dalo do pohybu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jedna kapitola vztahu může skončit, ale také začít nová. Ať už končí partnerský vztah, nebo se rozhodnete strávit nějaký čas odděleně, nebo se zavážete k nové úrovni vztahu, je čas, aby tato změna nastala. Je to naprosto správné a nasměruje vás to na novou a produktivnější cestu.

Práce

Dávejte si pozor na to, co říkáte. Vaše vlastní slova mohou být rozporuplná. Nestřílejte si do vlastní nohy tím, že budete říkat věci, které jsou v rozporu s vašimi osobními touhami a vnitřním přesvědčením. Dbejte na to, aby to, co vychází z vašich úst, klávesnice nebo dotykové obrazovky, vycházelo z vašeho srdce.

Peníze

Nyní jste ve fázi budování. To přináší další strukturu způsobu, jakým vyděláváte peníze, a také celkově větší bezpečnost. Vše vzniká jako výsledek tvrdé práce a úspor. Aspekty ovlivňují váš domov a vnitřní emoce. To, co dnes vyděláte, byste měli vynaložit buď na nákup nemovitosti, nebo na modernizaci toho, co již máte.

Zdraví

Udělali byste dobře, kdybyste se vyhýbali zpracovanému cukru! To, co pozřete, vás může snadno rozrušit. Cukr a konzervační látky pro vás patří mezi největší spouštěče. Planetární konjunkce v této době ovládá emocionální oblast a možná bude nejlepší držet se v uctivé vzdálenosti od všeho, co vás "větří". Na druhou stranu to, co uvolňuje nahromaděnou energii, se během tohoto tranzitu velmi doporučuje. Cvičení, meditace, spánek - vyberte si svůj zdroj relaxace!

Přečtěte si také