Denní horoskop RAKA na 23. 6. 2022

Rak 23. 6. 2022

Dnes je to jako hrát zápas na domácím hřišti, Raku. Fanoušci vás podporují a vy znáte své území. Využívejte maličkostí, které se vám daří. Působí zde dramatická síla, která je nevyzpytatelná, ale nesmírně mocná, pokud si udržíte kontrolu. Soustřeďte se na své cíle. Ke skutečnému štěstí je jen malý krůček.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní uspořádání planet by mohlo znamenat, že budete mít příležitost vyrazit ven a podniknout něco sami – budete si tak moci odpočinout od svého současného vztahu, který se v poslední době mohl ukázat jako poněkud obtížný. Tato příležitost k pobytu ve volném prostoru může přinést převrat ve vašem chápání celé situace. Nebudete chtít opakovat stejné chyby.

Práce

Budete testováni. Skeptici, kteří vás obklopují, vysílají do vašeho světa zemětřesení, které pravděpodobně otřese strukturami, jež jste tak tvrdě vytvářeli. Výsledky této zkoušky závisí na tom, jak dobře jste splnili své domácí úkoly.

Peníze

Tento týden se týká aktivity v oblasti peněz, kde se zpomaluje to, co právě vyděláváte. Může se vám zdát, že se vám nic nedaří, ale vězte, že je to jen dočasné. Vesmír omezuje nikoli z krutosti, ale jako způsob, jak vás povzbudit k opatrnějšímu a zodpovědnějšímu zacházení s penězi. Obraťte se na své přátele, známé a spolupracovníky, aby vám pomohli z případných potíží.

Zdraví

Tento den se můžete cítit pohodlně. Pokud máte na srdci něco, co potřebujete vyložit, požádejte přítele, aby vás vyslechl. Pokud cítíte, že potřebujete více kardio cvičení, než jste v poslední době měli, udělejte si dnes první dobré domácí cvičení a pociťte přínos těchto hlubokých nádechů, které vyrovnávají energii vašeho těla.

Přečtěte si také