Denní horoskop RAKA na 24. 11. 2022

Rak 24. 11. 2022

Rádi vedete velmi vážné diskuse o důležitých otázkách dlouho do noci. Se svými přáteli přestavujete svět tak, jak byste ho chtěli vidět. Teď ale začínáte zívat kolem desáté a do hodiny jste v posteli. To platí i dnes. Jste unavení, nebo potřebujete být sami, abyste mohli o věcech přemýšlet?

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Budete se cítit povzbuzováni k upřímným a otevřeným rozhovorům – až do určité míry. V některých otázkách můžete být v pokušení chodit kolem horké kaše a nevyjadřovat se zcela jasně. To by byla chyba, zvláště když máte nyní tak dobrou příležitost situaci vyřešit. Nesnažte se vyhýbat pravdě; prostě s ní vyjděte ven, protože jen tak je v tuto chvíli možné problém vyřešit.

Práce

Neberte se příliš vážně. Pokud si zachováte odlehčený přístup, proplujete dnem docela dobře. Pokud však budete trvat na tom, aby bylo vše dokonale provedeno, čeká vás spousta frustrace a bolesti hlavy.

Peníze

Toto období se týká činnosti ve vaší oblasti domova a vnitřních emocí. To může vyvolat staré pocity týkající se peněz, z nichž některé pro vás nyní nemusí být nejzdravější. Problémy vám mohou působit také technologie, protože se budete snažit nevyhodit počítač z okna. Vaše jednání by mohlo zranit něčí city. Šetřete své finanční prostředky na lepší časy.

Zdraví

Dnes večer budete mít spoustu energie, která vám přinese mnoho potěšení. Tento večer je vhodný k tomu, abyste se věnovali něčemu fyzickému nebo smyslnému. Může to být tanec nebo vaření báječného jídla doma. Berte to tak, jak to stojí  pamatujte, že smyslnost je svět sám pro sebe a nemusí mít nutně romantické konotace. Využijte tuto energii k tomu, abyste projevili svou lásku přímo a jednoduše těm, na kterých vám záleží. Dávejte a přijímejte fyzický kontakt zdravým a jednoduchým způsobem.

Přečtěte si také