Denní horoskop RAKA na 24. 12. 2023

Rak 24. 12. 2023

Dnes se s vámi mohou dostat do konfliktu omezující síly. Dobrou zprávou je, že byste měli být schopni najít klid ve svých emocích. Vyhledejte prostředníka, který vám pomůže vyřešit patové situace, které mohou existovat mezi vámi a ostatními. Příležitosti ke svobodě a samostatnosti čekají, až se jich chopíte. Vyhledávejte bizarní a netradiční způsoby jednání.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Na lichotky reagujete tak snadno, že vám to někdy komplikuje život. Energie vyzařující z planet vás dnes činí ještě náchylnějšími. Pokud se tedy půl tuctu lidí, zlákaných vaším královským vystupováním, rozhodne okouzlit vás svými slovy, pamatujte, že jste byli varováni. Budete si toho však všímat? To je otázka.

Práce

Vaše trpělivost a vytrvalost budou podrobeny zkoušce. Uznání ze strany autorit nebude snadné, proto od nich příliš neočekávejte. Většina odměn spojených s vaší kariérou bude prozatím spočívat ve vašem vlastním poplácávání po zádech.

Peníze

Tento týden je pro vás ve znamení zajištění své finanční budoucnosti. Štěstí a expanze ovlivňují romantiku, rodinu a zábavu. Je to skvělý čas na aktivity, které jsou prospěšné pro všechny, od on-line vzdělávacího kurzu až po nákup do domácnosti. Podporována je i výuka, takže si všichni odnesete důležitou životní lekci.

Zdraví

Dnešní energie je především o tom, abyste věděli, co ve svém životě potřebujete, pokud jde o strukturu, a pak to co nejoriginálněji a nejvěrněji dodržovali. Pokud například milujete zmrzlinu, ale nesnášíte, co dělá s vaším tělem, je nanejvýš důležité, abyste si oblíbili jinou, méně problematickou náhražku.

Přečtěte si také