Denní horoskop RAKA na 24. 8. 2022

Rak 24. 8. 2022

Pocity lásky k romantickému partnerovi by vás dnes mohly natolik ovládnout, že byste se mohli rozplakat, Raci. Prožijete spoustu smyslné vášně, takže intimní večer je rozhodně žádoucí, pokud si ho můžete zařídit. Pokud to nebude možné, nedělejte ukvapené závěry, že po vás váš přítel už netouží. Pokud váš přítel tvrdí, že je zaneprázdněný, je to pravděpodobně pravda.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Přestože obecně chápete, že veškerý život je jeden, můžete mít pocit, že vás planetární energie nějakým způsobem vybízí, abyste v tomto ohledu šli mnohem dál. Zatímco vaše poslední láska si možná nepřeje nic jiného než procházku s vámi na nějakém klidném a tichém místě, vy dnes raději sedíte u nejnovější metafyzické diskuse o spřízněných duších a mystických aspektech pravé lásky.

Práce

Snažte se více naladit na kolektiv, místo abyste vše soustředili kolem sebe. V den, jako je dnešní, se vám sebestředný přístup zcela jistě vymstí. Respekt druhých si získáte, pokud budete skutečně respektovat druhé.

Peníze

Hledáte způsoby, jak dát o svých skvělých produktech a službách vědět, ale reklama může být příliš drahá. Sociální média vám mohou pomoci. Vesmír nabízí kreativní řešení otázky zviditelnění a poskytne vám vše, co potřebujete, abyste o sobě dali vědět světu. Odtud už je jen krátká cesta k bohatství.

Zdraví

Když se cítíte nevyrovnaně, je to o něco víc nepříjemné než pro ostatní lidi. Například když porušíte rutinu při cvičení, máte tendenci pociťovat následky poměrně silně. Tuto citlivost můžete využít konstruktivně. Pokud potřebujete začít se zdravotním cvičením a máte problém s motivací, stačí začít a příval energie, který dostanete, vás hned donutí chtít víc. Využijte tento impuls k vybudování zdravotního režimu.

Přečtěte si také