Denní horoskop RAKA na 25. 8. 2022

Rak 25. 8. 2022

Rakové, dnes bude potřeba vyřídit papírování týkající se peněz, což by vás mohlo odvést od toho, co máte nejraději – od práce na vlastních projektech a od času stráveného s partnerem v lásce. Nebuďte kvůli tomu příliš blázniví, jinak byste mohli udělat chybu. Náprava těchto chyb by vám sežrala další čas. Postarejte se o to metodicky a rychle a budete se moci vrátit ke svému životu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky planetární konfiguraci dnes panuje radostná a přátelská atmosféra. Bylo by dobré strávit tento den venku se svou milovanou osobou nebo se bavit s dalšími přáteli. Atmosféra je příliš dobrá na to, abyste byli sami. Hudba a víno sice potečou proudem, ale vy najdete způsob, jak se s tím vyrovnat.

Práce

Procházíte obdobím velmi vysoké energie, kdy se vám snadno může stát, že z práce, kterou děláte, vyhoříte. Udělejte si čas na odpočinek, zejména v odpoledních hodinách. Pokud je to možné, přestaňte pracovat dříve. Buďte líní a věnujte se svým osobním potřebám.

Peníze

Hledáte způsoby, jak dát o svých skvělých produktech a službách vědět, ale reklama může být příliš drahá. Sociální média vám mohou pomoci. Vesmír nabízí kreativní řešení otázky zviditelnění a poskytne vám vše, co potřebujete, abyste o sobě dali vědět světu. Odtud už je jen krátká cesta k bohatství.

Zdraví

V dnešní době je tu spousta energie. Izolace není řešením, ale udržujte si odstup od těch, kteří vás vysávají. Odlaďte je a nalaďte se na sebe! Zvažte možnost pozvednout si náladu prací rukama. Zajděte si pro báječné bio produkty a připravte si výživné jídlo, například domácí polévku. Vydejte se na dlouhou procházku k vodní ploše, dýchejte čerstvý vzduch a vydechujte případný smutek nebo úzkost.

Přečtěte si také