Denní horoskop RAKA na 26. 2. 2024

Rak 26. 2. 2024

Pokud má člen rodiny špatnou náladu, ale nepřizná se, proč ji má, je na vás, abyste zasáhli a pomohli mu. On nebo ona si s sebou nesou velký černý mrak, který vrhá stín všude, kam přijdou. Udělejte, co můžete, abyste svého příbuzného z toho vytrhli, ačkoli si dejte pozor, abyste to neřešili příliš tvrdě. Možná by bylo na místě poradenství, a to možná není vaše parketa.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní postavení planet přináší do jednoho velmi důležitého vztahu mnoho vřelosti a péče. Chápete důvod, proč jste se vy dva dali dohromady, a toto vědomí posiluje vaše pouto a oddanost. Je skvělá doba na to, abyste svou lásku oslavili tím, že si zajdete na skvělé jídlo nebo si společně užijete luxusní perličkovou koupel. Rozmazlujte se pro změnu sami.

Práce

Neustupujte ze své pozice. Jste v příznivé situaci, ve které můžete dosáhnout velkého úspěchu. Tlak může přijít od někoho s poněkud arogantním postojem. Nenechte se tím vyvést z míry. Za všech okolností se držte svého.

Peníze

Tento týden se můžete cítit frustrovaní při snaze o finanční pokrok. Vaše zadluženost je předmětem nežádoucí pozornosti. Pokud si nedáte pozor, mohli byste snadno upadnout do deprese. Dobrou zprávou je, že máte spoustu energie na to, abyste vytrvali a vše splatili. Možná ji budete chtít rozfofrovat na rodinu a zábavu. Odolejte tomuto nutkání, alespoň pro tento týden.

Zdraví

Vaše touha sejít z cesty je silná. Můžete se cítit přitahováni k přesnému opaku toho, co víte, že je pro vás dobré. Nejedná se o žádné odsuzování, ale v příštích týdnech vám může pomoci trocha uvědomění, trocha rovnováhy může být velmi prospěšná. Snažte se proto zůstat vyrovnaní a klidní bez ohledu na to, jak hektický a zmatený může být den. Pokud máte chuť na zmrzlinový pohár, bude lepší, když si do obchodu zaběhnete, než abyste jeli autem.

Přečtěte si také