Denní horoskop RAKA na 28. 11. 2022

Rak 28. 11. 2022

Vaše myšlenky a pocity mohou být dnes nejasné a můžete být zaujatí. Lidé s vámi mohou mluvit, ale vy nebudete moc slyšet, co říkají, a ještě méně si toho budete pamatovat. Jedná se o dočasný stav. Nedělejte si starosti s tím, že by vás lidé považovali za nezdvořilé. Ti, na kterých záleží, vědí, že takoví nejste. Stravte den čtením eskapistických románů.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jak dlouho trvalo, než jste se ve vztahu dostali tak daleko? Dny, týdny, měsíce? Na chvíli se distancujte a podívejte se na věc z nadhledu. Nečekejte zázraky najednou, ale nevzdávejte to úplně. V partnerském vztahu je toho ještě hodně, co je třeba objevit, proto pokračujte, ale dejte si navzájem prostor.

Práce

Vzniká nádherné spojení s někým jiným. Může to být kolega nebo dokonce milenec. V každém případě vám toto pouto pomáhá dosáhnout nových výšin, pokud jde o vaši kariéru. Důvěřujte tomuto vztahu. Pomůže to vaší zahradě růst.

Peníze

Toto období se týká činnosti ve vaší oblasti domova a vnitřních emocí. To může vyvolat staré pocity týkající se peněz, z nichž některé pro vás nyní nemusí být nejzdravější. Problémy vám mohou působit také technologie, protože se budete snažit nevyhodit počítač z okna. Vaše jednání by mohlo zranit něčí city. Šetřete své finanční prostředky na lepší časy.

Zdraví

V tomto období vám prospěje, když budete brát vážně vše, co je jemné, ženské a introspektivní. Astrální energie klade důraz na porozumění. Dopřejte svému tělu dobrou péči a nezapomeňte pít hodně vody. Také místo toho, abyste se vydali snadnou cestou, by vám prospělo posílit své odhodlání pomáhat těm, kteří to potřebují. Nejprve se postarejte o sebe a pak trochu rozšiřujte lásku kolem sebe.

Přečtěte si také