Denní horoskop RAKA na 28. 9. 2024

Rak 28. 9. 2024

Nečekané pozvání od přítele vás může přimět ke krátkému výletu, třeba na návštěvu k této osobě. Rozhovory s přáteli by měly být zajímavé a poučné. Část vašeho já se může navždy změnit k lepšímu. Do cesty by se vám mohly postavit nové zájmy, možná humanitární. Je to rušný a uspokojivý den.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

V oblasti romantiky to dnes může vypadat trochu zvláštně. Ukáže se, že ostatní se chovají, jako by přišli z jiné planety, a jednoduše nechápou pozemskou etiku randění. Jak to tedy dopadne s vámi? Budete pobaveni, zděšeni, pohoršeni, pokoušeni, přesvědčeni, potěšeni a nakonec prožijete nejfantastičtější chvíle svého života. Buďte spontánní a užijte si skvělý den.

Práce

Vaše vlastní činy jsou v rozporu s vaším skutečným přesvědčením. Zastavte se a zamyslete se nad tím, co děláte. Možná to děláte ze zvyku nebo proto, že vás k tomu někdo jiný donutil. Udělejte si čas na zastavení a zamyšlení. Velká změna je na dosah ruky.

Peníze

Snažíte se říct víc o tom, co máte na mysli, když jde o práci a peníze. Je ideální čas vyjádřit se ke svým prioritám a být vyslyšen ve všech otázkách týkajících se peněz. Nedovolte, aby vás někdo jiný v práci nebo v blízkém vztahu příliš ovládal svými představami o penězích. Společně můžete přenést hory doly, sami už tolik ne.

Zdraví

Máte někdy studené ruce a nohy? Je to příznak slabého krevního oběhu, který může být podpořen aktivitami, jako je rychlá chůze, běh a plavání. Podívejte se na svůj cvičební plán a věnujte pozornost tomu, co skutečně rozproudí vaši krev. Pokud si můžete dovolit masáž jednou za několik týdnů, je vhodné v tomto ročním období zařadit ji pokud možno do měsíční praxe. Když všechno ostatní selže, postavte se na hlavu. Tato zvláštní pozornost prospěje nejen vašemu krevnímu oběhu, ale také imunitnímu systému.

Přečtěte si také