Denní horoskop RAKA na 29. 10. 2022

Rak 29. 10. 2022

Může vás trápit ubíjející nerozhodnost. Necháváte se unášet štěstím, abyste se dostali k prosperitě. Jako byste byli uvázáni na laně a neustále zkoušeli jeho hranice. Bohužel byste mohli narazit na překážku a mít pocit, že už nemůžete jít dál. Emocionální problémy naznačují, že jste nebrali v úvahu své pocity. Je čas přehodnotit svůj přístup.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

I když nejraději trávíte čas plněním svých povinností, ať už doma, nebo v práci, v životě přijde chvíle, kdy povinnosti nejsou všechno. V poslední době máte touhu odhodit svou obvyklou image a být dobrodružnější. Rozpusťte si vlasy a vyrazte ven. Je nejvyšší čas, abyste se pořádně pobavili.

Práce

Dnes začíná dvoutýdenní trend, který bude mít zásadní vliv na vaši schopnost dobře komunikovat s lidmi, s nimiž pracujete. Zjistíte, že efektivní komunikace s ostatními vychází především z důvěry a ohleduplnosti k potřebám druhých lidí.

Peníze

Máte podpůrný aspekt, který ovlivňuje váš domov a vnitřní emoce. Můžete být v pokušení se přestěhovat, přesunout své podnikání do svého domova nebo se odstěhovat. Kolem vašeho domova se hodně komunikuje, možná si domů přinesete více práce nebo odtud budete část času pracovat. Ať už je to jakkoli, peníze přijdou, když zohledníte své bydlení.

Zdraví

Vaše romantická povaha může být v těchto dnech snadno probuzena. Pohyb planet vám dává možnost do jisté míry oddělit mysl od těla, což vám umožní větší prožitek v těle než někdy převažující emoce. Abyste tento prožitek umocnili, nezapomeňte na pravidelný pohyb a jezte lehká, ale výživná jídla, jako jsou čerstvé saláty nebo sezónní zelenina a ryby. Vaše citlivost vás bude dráždit a pravděpodobně i někoho dalšího!

Přečtěte si také