Denní horoskop RAKA na 29. 4. 2023

Rak 29. 4. 2023

Dnes možná zjistíte, že některé z vašich ambicióznějších plánů se konečně vyplácí, Raku. Měli byste z toho mít radost, ale možná trochu zpanikaříte a budete se bát, že by vše mohlo na poslední chvíli ztroskotat. Nepředpokládejte nejhorší a neplýtvejte energií na starosti. Snažte se dál! Dostali jste se tak daleko. S trochou snahy by mělo vše dobře dopadnout.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud se před svým milostným zájmem pokusíte skrýt sebemenší tajemství, bude vám během dvou vteřin vyrváno z pařátů. Díky dnešním planetárním tranzitům je radar jasnovidců neobyčejně silný. Poznají, jestli neříkáte celou pravdu, a budou vás lechtat a vyslýchat, škádlit a přemlouvat, dokud nebudete upřímní.

Práce

Možná máte pocit, že vás váš kamarád v něčem zklamal. Podívejte se na situaci pozorněji a zjistíte, že tomu tak není. Tento člověk je prostě takový, jaký je. Jeho jednání s vámi nemá nic společného.

Peníze

Aktivita v oblasti dědictví a dluhů v tomto týdnu ukazuje, že je možné, že se nyní ocitnete na straně příjemce jednoho nebo druhého. Jedno samozřejmě nemůžete ovlivnit. Pokud však zjistíte, že potřebujete vložit více energie do plánu splácení dluhů, vesmír vám může pomoci získat v této oblasti větší zodpovědnost. Usmívejte se. Je to stále lepší a lepší.

Zdraví

Pokud si chcete vybavit koupelnovou skříňku produkty, kterými se budete hýčkat, jednou z prvních věcí, které si musíte koupit, je tea tree olej. Tento olej má vlastnosti, které zklidňují pokožku – jednu z našich nejcitlivějších anatomických oblastí. Tento zázračný přírodní léčebný prostředek dnes obsahuje mnoho výrobků pro péči o zdraví, včetně pěny do koupele, hydratačního krému, deodorantu a šamponu. Kromě toho, že pomáhá při péči o pokožku, prospívá tea tree olej také nehtům a vlasům.

Přečtěte si také