Denní horoskop RAKA na 29. 8. 2022

Rak 29. 8. 2022

Pokusy o navázání kontaktu s potenciálním nebo stávajícím obchodním partnerem by se dnes mohly zvrtnout, Raku. Telefonní zprávy nemusí být doručeny, dopisy se mohou ztratit a e-maily zůstanou neotevřené. Tato osoba má za sebou hektický den. Nemyslete si, že je na vás naštvaná. Pokud se s touto osobou nyní opravdu potřebujete spojit, možná se k ní budete muset vydat. Technologie to dnes za vás neudělají.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes máte velkou šanci setkat se s někým, kdo na vás bude mít uklidňující vliv. Současný nebeský aspekt naznačuje, že by k tomu mohlo dojít ve chvíli, kdy to budete nejméně čekat, kdy vás může někdo pozvat na večeři a romanticky pohostit pod hvězdnou oblohou. Dalšími místy, kde můžete najít lásku, jsou duchovní diskuse nebo skupiny související s vyšším vzděláním.

Práce

Někdo s tradičnějším pohledem na to, jak by věci měly fungovat, vám dnes působí velké potíže. Vy se chcete ujmout vedení, expandovat a tvořivě postupovat vpřed, zatímco tato osoba chce, abyste brzdili. Najděte kompromis.

Peníze

Hledáte způsoby, jak dát o svých skvělých produktech a službách vědět, ale reklama může být příliš drahá. Sociální média vám mohou pomoci. Vesmír nabízí kreativní řešení otázky zviditelnění a poskytne vám vše, co potřebujete, abyste o sobě dali vědět světu. Odtud už je jen krátká cesta k bohatství.

Zdraví

Možná máte pocit, že dnes nemáte nic, co by vás bavilo, nebo že to, co vás baví, je mimo váš dosah. Dopřejte si výhodu fyzického uspokojení. Pijte hodně vody, abyste se cítili plní, jezte lehce, abyste měli dostatek přirozené energie, a vyhýbejte se nadměrnému množství soli a mastných jídel. Energie a elán se vám v následujících dnech vrátí a budete připraveni vyrazit!

Přečtěte si také