Denní horoskop RAKA na 3. 11. 2022

Rak 3. 11. 2022

Někdo, kdo může být místní celebritou, vás může náhle přitahovat, i když v tuto chvíli nemusí být ani jeden z vás nakloněn tomu, aby se o to snažil. Neočekávejte od této osoby nic víc než konverzaci, i když ta by nyní měla být velmi podnětná. Energie by měla být dostatečně silná, aby vydržela i po dnešku, takže se neostýchejte vyměnit si jména a telefonní čísla.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Přestože si obecně rádi udržujete klidnou a zdrženlivou image, právě teď se budete cítit povzbuzeni k tomu, abyste se vymanili ze svého obvyklého způsobu a rozhodli se. Pokud potřebujete někomu důležitému říct, co k němu cítíte, udělejte to právě teď, kdy se cítíte v asertivnější náladě než před nějakou dobou. Ale pospěšte si - než odvaha zmizí stejně rychle, jako přišla.

Práce

Během následujících tří týdnů můžete být v pokušení trochu utrácet. Zvláště lákavé budou dekorace do domu nebo cesty do bývalého domova. Zeptejte se sami sebe, zda to váš příjem ze zaměstnání skutečně může podpořit.

Peníze

Jste známí tím, že jste organizovaní, i když jen v mysli. Nyní můžete narazit na ideální situaci v pro vás ideální čas. Co říkáte na to, že jste organizovaní? Vesmír přináší příležitosti a zároveň signalizuje jakési spřízněné duše mezi vámi a vaší prací. Neptejte se, odkud to přichází. Prostě to sledujte, nebo toho později litujte.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dává pocit, že jste stále připraveni na další fázi svého osobního rozvoje. Duchovně, emocionálně, fyzicky - ať už se právě teď zaměřujete na jakýkoli rozvoj, dnešní aspekt vám pomůže ujmout se vedení. Jóga je cvičení, které spojuje všechny tyto oblasti do jedné, a pokud ji budete praktikovat denně, může vám pomoci vytěžit z tohoto tranzitu maximum. Zbývá vám zhruba deset dní, tak to nepropásněte! Před cvičením se připravte příjmem vody.

Přečtěte si také