Denní horoskop RAKA na 3. 8. 2024

Rak 3. 8. 2024

Pokud jste v současné době v milostném vztahu, váš vztah by se mohl posunout na další úroveň závazku. S partnerem byste se mohli dohodnout na monogamním vztahu, zasnoubit se nebo stanovit datum svatby. Pokud jste již manželé, můžete se rozhodnout mít dítě. Pokud v současné době nejste zadaní, Raku, očekávejte, že brzy někoho přivábíte. Jste připraveni a dáváte potenciálním partnerům jasně a zřetelně najevo svou dostupnost.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je toho hodně, co lze říci o zachování klidného moře, o vyhýbání se sporům, o nastavování druhé tváře. Je však také třeba říci, že je třeba říci svůj názor. Nebojte se upřímně zhodnotit situaci. Jednejte na základě relevantních faktů. Pokud se vám něco nelíbí, mluvte o tom. Neodplouvejte do dalších snů.

Práce

Když se na pracovišti objeví třenice, může být vaší okamžitou reakcí svalit vinu na někoho jiného. Než začnete ukazovat prstem na někoho jiného, podívejte se nejprve na sebe. Je lepší být větším člověkem a přiznat vlastní chyby.

Peníze

Aktivita v oblasti výdělku ztěžuje vydělávání peněz, na které jste zvyklí. Vesmír omezuje vaše příležitosti a peníze, které z nich můžete získat, ale příliš se tím netrapte. Jsou to vaše sociální sítě, které vás vytáhnou z případných problémů tím, že vám doporučí nové klienty, upozorní vás na nové zakázky a půjčí vám peníze.

Zdraví

V těchto dnech se do vašeho znamení dostává mnoho planet a vy budete mít pocit, že všechno, co se děje, má svůj smysl. Nemusí to tak nutně být, ale rozhodně to může působit rušivě. Chcete-li posílit sílu, kterou můžete v tomto období mít, a minimalizovat rozptylování, pravidelně cvičte a pijte hodně vody. Udržovat své tělo a mysl v souladu s univerzální energií je právě teď prioritou.

Přečtěte si také