Denní horoskop RAKA na 30. 12. 2022

Rak 30. 12. 2022

Dnes se můžete cítit obzvlášť smyslně a vášnivě, Raku, a budete se chtít dát dohromady s milostným partnerem. Do cesty by se vám však mohly postavit jiné povinnosti. To by vám mohlo poskytnout dokonalou záminku k tomu, abyste se ponořili do sklíčenosti, ale nespadněte do této pasti. Vyřiďte všechny záležitosti, které vás čekají. Nebo se možná domluvíte, že to dokončíte zítra. Pak si domluvte to žhavé rande!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Většinu aspektů vztahů si užíváte, ale může pro vás být trochu obtížné cítit skutečnou vášeň. Uspořádání planet jistě probudí vášeň ve vašich blízkých, takže se raději připravte na zvládání celé škály emocí, zejména proto, že budou pravděpodobně divoké a ohnivé a vůbec ne hezky vyjádřené. Zkuste se pro jednou odvázat!

Práce

Rozhodnutí, které jste učinili před dvěma týdny, se vám dnes pravděpodobně vymstí. Možná jste se tehdy tak soustředili na detaily, že jste si nevšimli celkového obrazu. Nyní vám toto nedopatření způsobuje velké potíže. Přiznejte si své chyby.

Peníze

Vaše finanční situace sice není taková, jakou byste si přáli, ale užitečný aspekt vám tento týden zvedne morálku. Důraz na minulé životy a karmu vás nabádá, abyste si dávali pozor na to, jak se chováte, zejména pokud jde o vaše slova, která mohou vážně zranit. Mezitím přicházejí peníze, když využijete společné investice a nemovitosti.

Zdraví

Zdá se, že jste se vydali na cestu procesu a možná toužíte po něčem, do čeho se můžete ponořit. Ať už toužíte po čemkoli, vaše vnitřní orgány po tom s největší pravděpodobností touží také. Dopřejte jim něco, do čeho se mohou pořádně zakousnout, například: kapustu, mangold, fenykl a čekanku. Zelené listové saláty a kořenová zelenina mohou výrazně změnit váš pohled na život, věřte tomu nebo ne. Udělejte si večer volno od cvičení a naplánujte si několik jídel, která budou tyto ingredience obsahovat.

Přečtěte si také